تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه بلیزر با برش عصایی یقه ب ب یقه شکاری یقه خرگوشی شلوار یقه انگلیسی سرخود انتقال پنس ها گره در کمر انتقال پنس شانه به کمر لباس برای نوزاد یقه دراپه اندازه گیری لازم برای شلوار یقه انگلیسی ساده یقه فرنچی پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه دلبری ایستاده بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه آمریکایی ایستاده انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو شلوار پیژامای اشکالات اندامی انواع یقه شلوار(الگوی جلو) دوخت زیپ کنترل سرشانه شلوار حاملگی آستین کنترل کمر جلو یقه شال سرخود یقه شال جدا بادال الگوی پشت شلوار انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه مردانه پایه جدا لایی و انواع آن یقه آمریکایی پیراهن مردانه یقه انگلیسی کتی مایو نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس پیش بند نوزاد مدل رگلان آستین برای افراد با بازوی چاق یقه ملوانی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه شال جدا ساده یقه آرشال.انگلیسی سرخود یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل بالا تنه پشت کنترل کمر پشت کیمونو ساده
لینک های مفید

آستین گوجه شماره ۲

۱) برای قسمت بالای آستین پارچه را به عرض و طول ۳۰ سانت چهارلا می کنیم.
۲) از چهارلای بسته ۱۰ سانت داخل ۱۰ سانت پایین به صورت گرد می کشیم.
۳) بعد از ۱۰ سانت ۲۰ سانت به سمت چپ رفته و همان اندازه پایین می رویم و به صورت گرد می کنیم.
۴) قسمت های علامت زده شده را قیچی می کنیم. این برش قسمت بالای آستین می شود.
۵) برای برش قسمت پایین، پارچه را به نسبت دور سینه مثل درس شماره ۳۰ چهارلا می کنیم.
۶) از چهارلای بسته پارچه به نسبت دور سینه به سمت چپ می رویم. ۸ سانت پایین و ۵ سانت داخل رفته به صورت هلال این دو نقطه را به هم وصل می کنیم.
۷) از چهارلای بسته ۴ سانت پایین می رویم. باز این نقطه را به صورت هلال به نقطه ۵ وصل می کنیم.
۸) بعد از ۸ سانت قد آستین را منهای ۱۵ سانت کرده پایین می رویم.
۹) از چهارلای بسته پارچه ۲/۱ دور مچ را به اضافه ۲ سانت به سمت چپ رفته خط زیر آستین را می کشیم.
۱۰) خط های علامت زده شده را قیچی می کنیم.
● روش دوخت
الف) وسط قسمت بالای آستین را که در یک دایره است، چین سوزنی می دهیم تا کاملاً جمع شود.
ب) دور دایره را سه قسمت می کنیم. یک قسمت آنرا چین می دهیم و به قسمت بالای برش شمارۀ ۲ آستین وصل می کنیم.
ت) دو قسمت بعدی را چین می دهیم و زیر آستین را دوخته به لباس وصل می کنیم.
ث) اپل این آستین روی به طرف بیرون دارد




طبقه بندی: فنون خیاطی، بافندگی،
برچسب ها: آستین گوجه شماره ۲،
[ سه شنبه 30 خرداد 1391 ] [ 09:28 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :