تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه شکاری یقه انگلیسی سرخود شلوار پیژامای یقه شال جدا بادال یقه آمریکایی شلوار(الگوی جلو) انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه بلیزر با برش عصایی شلوار کنترل سرشانه یقه انگلیسی کتی شلوار حاملگی کیمونو ساده گره در کمر انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن لباس برای نوزاد یقه مردانه پایه جدا آستین برای افراد با بازوی چاق آستین بلوز یقه هفت با برش کرستی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه پیش بند نوزاد یقه ملوانی انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه خرگوشی یقه شال سرخود مایو یقه دلبری ایستاده یقه آمریکایی ایستاده یقه ب ب مدل رگلان اندازه گیری لازم برای شلوار بالا تنه پشت یقه دراپه کنترل کمر جلو یقه آرشال.انگلیسی سرخود نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس اشکالات اندامی انواع یقه پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) انتقال پنس ها کنترل کمر پشت پیراهن مردانه یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل انتقال پنس شانه به کمر دوخت زیپ یقه شال جدا ساده الگوی پشت شلوار لایی و انواع آن یقه انگلیسی ساده یقه فرنچی
لینک های مفید

هنر آشپزی

پذیرایی از مهمانان هنر جالبی است مانند تنظیم ست تآتر و کدبانوی خانه هنرمندیست که کار گردانی این سن را بر عهده دارد. همانطور که کارگردان یک نمایش موظف است موضوع و بازیکنان و دکور آن نمایش را در نهایت دقت در نظر بگیرد و هماهنگ نماید,خانم خانه یا دعوت کننده مهمانی هم باید همان نقش را ایفا کند و همان هنر را بکار ببرد.
نوع غذاها , نظم و ترتیب و هماهنگی ((منو)) انتخاب آشامیدنی ها همان دقت و مواظبت وهمان موشکافی و ظرافت را لازم دارد که دکور و تزیین میز و حسن استقبال و آمادگی برای پذیرایی و خدمت به مهمانان . ارزش پذیرایی و مهمانداری به اندازه ارزش هدیه ایست از دوستی به دوستی تقدیم میگردد . مدعوین هر قدر یکدل و نزدیک باشند میزبان نباید از انجام وظایف لازمی که موجب آسایش و راحت آنهاست درباره ایشان خودداری کند.

هر چند پذیرایی امروزه رو به سادگی میرود ولی این دلیل آن نمی شود که در این باب قواعد اساسی و نکات و اصول لازم الرعایه مورد توجه قرار نگیرد. ادب و احترام به مهمانان هیچگاه مطلب بی فایده ای نیست , هر چند نسبت به نزدیکترین آشنایان و دوستان باشد و در هر حال برای پذیرایی ها باید آمادگی قبلی داشت تا بتوان بیشتر وقت و هم خود را وقف میهمانان نمود .
محیط پذیرایی از هزاران موضوع محسوس و نا محسوس تشکیل میشود و چون همه از لحاظ اهمیت به حقیقت در یک سطح و پایه اند نوعی همچشمی نهانی میانشان هست باصطلاح با هم مسابقه میدهند . بهمان اندازه که در نوع غذا و نوع سرویس و تزیین میز دقت کافی بکار برده میشود , ذوق و سلیق و تجانس و آسایش مهمانها و همچنین تناسب وسعت محل پذیرایی و تعداد مدعوین باید کاملآ در نظر گرفته شود و اینجاست که هنر و ذوق و استعداد کدبانوی خانه یا میزبان باید دخالت کند یعنی خود را بجای دیگران بگذارد .
متآسفانه ذائقه مشخص اغلب میهمانها همیشه ناشناخته است ولی لااقل موقعیت مهمانان , سن , شغل و ملیت آنها را میتوان شناخت و طرز پذیرایی و نوع غذا را با آنان تطبیق داد .
باید دقت کرد ظروف و اشیایی که در میهمانیها بکار میرود با هم جور باشند و در پذیرایی های که از وسایل و ظرف های عتیقه و گران قیمت استفاده می شود باید از بکار بردن اجناس و ظروف کم ارزش و معمولی خودداری شود . اگر زیبایی و تناسب ظروف و سایر لوازم پذیرایی را در نظر نگیریم غذای تمام شده مثل این است که اصولآ شروع نشده است.


www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌


برای جلوه بیشتر بخشیدن میتوان اطراف سفره را نیز با چند ساقه از گل های شاداب و با طراوت زینت داد , به شرط اینکه سطح و اطراف میز از گل انباشته نشود و سفره تبدیل به ویترین گلفروشی نگردد.عطر و بوی گلها را نیز باید در نظر گرفت که در نهایت ملایمت باشد و عطر غذاها را از بین نبرد و هوای اطاق را سنگین نکند.
نور و رنگ چراغها را هم باید مد نظر قرار داد , نوری که از بالا به میز می تابد باید گرم و ملایم باشد تلالو، و درخشندگی خیره کننده بهتر است مستقیمآ به میز نتابد.
طرز چیدن میز و پذیرایی در ساعات مختلف فرق میکند و بستگی به موقعیت اشخاص و انواع غذا دارد .
نکته قابل توجه این است که روی میز را در صورت استفاده از سفره در هر یک از ساعات پذیرایی بهتر است با پارچه نرمی مانند ماهوت و امثال آن پوشانید بطوریکه فقط سطح میز را بپوشاند و ار اطراف آن آویخته نشود . این عمل از ایجاد صدای بهم خوردن ظروف و کارد و چنگال می کاهد و در صورتیکه از دستمالهای زیر بشقاب وشمن دوتابل(دستمال های مخصوص بلندی که از نوع زیر بشقابی و بدرازا وسط میز می افتد) بجای سفره استفاده میکنیم باید چوب میز از نوع ارزنده باشد.




طبقه بندی: فنون آرایشگری و تزیین خانه،
برچسب ها: هنر آشپزی،
[ جمعه 26 خرداد 1391 ] [ 06:41 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :