تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه فرنچی یقه مردانه پایه جدا یقه آمریکایی ایستاده یقه آمریکایی الگوی پشت شلوار کنترل کمر پشت انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن اشکالات اندامی انواع یقه یقه دلبری ایستاده دوخت زیپ آستین برای افراد با بازوی چاق یقه دراپه مدل رگلان کنترل سرشانه یقه ملوانی شلوار حاملگی گره در کمر طرز وصل کردن آستین به بالا تنه پیش بند نوزاد لایی و انواع آن یقه شال جدا بادال کنترل کمر جلو یقه انگلیسی سرخود شلوار(الگوی جلو) یقه خرگوشی یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه بلیزر با برش عصایی یقه ب ب یقه شکاری یقه آرشال.انگلیسی سرخود یقه انگلیسی ساده آستین یقه شال جدا ساده بالا تنه پشت یقه شال سرخود شلوار انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو انتقال پنس ها کیمونو ساده انتقال پنس شانه به کمر شلوار پیژامای اندازه گیری لازم برای شلوار بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه انگلیسی کتی لباس برای نوزاد پیراهن مردانه مایو انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین
لینک های مفید

ذوب کردن برفک‌های فریزر:
به‌علت تبخیر رطوبت موجود در موادغذائی و همچنین رطوبت هوائی که وارد فریزر می‌گردد، پس از مدتی سطح داخلی آن از برفک پوشیده شده و بازدهی آن کاهش می‌یابد. به‌منظور ذوب کردن برفک فریزر:

fereyzer-03

۱. ابتدا به مدت ۳ ساعت دکمه تنظیم سرما را روی درجه ۴ قرار دهید، سپس سبدها و یا کشوهای حاوی موادغذائی منجمد شده را در چند ورقه روزنامه پیچیده و آن را در جای خنک و حتی‌الامکان داخل یخچال قرار دهید.
۲. دو شاخه را از پریز کشیده و در فریزر را باز بگذارید، سپس درپوش آب را خارج ساخته و لوله تخلیه را بیرون آورده و با استفاده از پنکه یا سشوار و یا قرار دادن یک قابلمه حاوی آب جوش بر روی سیم طبقه میانی فریزر، برفک‌ها را ذوب نمائید. پس از خارج شدن آب از محل آب گذر، کف فریزر را خشک نموده و با محلول جوش شیرین پاک نمائید و سپس با پارچه تمیز خشک نمائید. در پایان مجدداً درپوش آب گذر و لوله تخلیه را در محل اولیه خود قرار دهید. (در مورد فریزرهای خارجی پس از شستشو داخل فریزر، آب از قسمت پائین فریزر خود خارج می‌شود و نیازی به این مورد نیست) پس از گذشت ۳۰ دقیقه، سبدها را در فریزر چیده و دستگاه را طبق دستورالعمل‌های راهنمای آن، روشن نمائید.
۳. به‌هنگام تمیز کردن فریزر از برفک و یخ احتمالی، هرگز متوسل به زور نشوید.
۴. ذوب کردن برفک‌های ضخیم موجود در فریزر، در صرفه‌جوئی انرژی و کارآئی بهتر دستگاه مؤثر است.
بهترین راه استفاده از فریزر در خرید مناسب با حجم مطلوب خلاصه می‌شود، پس خریدها را براساس نیاز هفته و ماهانه (نه چند ماهه) انجام دهید.
۵. قسمت‌های مختلف فریزر (قفسه یا طبقه را برابر یک الگوی جاگیری موادغذائی براساس حساسیت آن‌ها، به دما و سرما براساس جدول دفترچه راهنمای فریزر استفاده کنید و بر روی اتیکت‌های درب قفسه‌ها نام آن‌ها را یادداشت کرده و در صورت قفسه‌ای بودن می‌توان از برچسب نشانه یا آویز استفاده کرد.
۶. در صورت امکان، از شیوه خشک کردن بعضی از سبزیجات، سیر و ... به‌دلیل حفظ ارزش موادغذائی و کاهش فضای اشغال شده استفاده کنید.
۷. توصیه می‌شود موادغذائی خام در فریزر دارای وضعیت آماده به‌مصرف باشد تا بتوان بدون شستشوی مجدد و پاک کردن آن را طبخ نمود.
۸. از قرار دادن مرغ و ماهی، سبزیجات شسته نشده و قطعه‌های استخوان با لبه‌های تیز در فریزر جداً خودداری نمائید.
۹. موادغذائی را حتماً در پوشش نایلونی، فویل آلومینیوم و ظروف پلاستیکی درب‌دار مخصوصی قرار دهید و سعی کنید تمام هوای موجود آن خارج شود.
۱۰. سعی کنید موادغذائی را در حجم مورد نیاز با قطر کم در نایلون بسته‌بندی نمائید تا سریعتر منجمد شده و نیازی به برگرداندن مجدد موادغذائی خارج شده به فریزر نداشته باشد.
۱۱. برای سالم ماندن موادغذائی داخل فریزر و کاهش مصرف برق از باز کردن پی‌درپی در فریزر خودداری کرده و با برنامه‌ریزی اصولی طبخ، چند نیاز خود را در یک بار برآورده کنید.
۱۲. باری وارد کردن موادغذائی در فریزر نوبت و حجم را رعایت نموده و از انباشت کردن موادغذائی تازه به یکباره در فریزر خودداری شود چون باعث بالا رفتن ناگهانی دمای فریزر می‌شود.
۱۳. از مسدود کردن کامل سطح قفسه یا طبقه‌ها با بسته‌های موادغذائی خودداری کنید.
۱۴. حداقل هر ۶ ماه یکبار نسبت به آب کردن برفک فریزر اقدام نمائید. قبل از اقدام به آب کردن برفک فریزر، طبقات داخلی را خالی کرده و موادغذائی منجمد را به داخل یخچال منتقل کنید. (برای پاک کردن برفک لوله‌های سرده کننده از چاقو، وسایل تیز و برنده استفاده نکنید.)




طبقه بندی: فنون آرایشگری و تزیین خانه،
برچسب ها: ذوب کردن برفک‌های فریزر:،
[ جمعه 26 خرداد 1391 ] [ 06:29 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :