تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه شال سرخود کنترل سرشانه لباس برای نوزاد یقه دلبری ایستاده دوخت زیپ الگوی پشت شلوار کیمونو ساده انتقال پنس ها یقه انگلیسی ساده کنترل کمر جلو یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه شال جدا ساده مدل رگلان یقه بلیزر با برش عصایی انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو شلوار حاملگی مایو یقه آمریکایی کنترل کمر پشت آستین برای افراد با بازوی چاق پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه آرشال.انگلیسی سرخود یقه فرنچی انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن بلوز یقه هفت با برش کرستی شلوار پیژامای یقه دراپه یقه انگلیسی کتی اشکالات اندامی انواع یقه بالا تنه پشت انتقال پنس شانه به کمر یقه آمریکایی ایستاده گره در کمر یقه خرگوشی یقه ملوانی نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس شلوار لایی و انواع آن پیراهن مردانه یقه مردانه پایه جدا یقه ب ب طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه انگلیسی سرخود اندازه گیری لازم برای شلوار یقه شکاری شلوار(الگوی جلو) پیش بند نوزاد یقه شال جدا بادال آستین
لینک های مفید
 روشهای كلی طبخ آبزیان
 ۱_ جوشانیدن :
این روش منحصراً برای سوپ بكار می رود. در این روش تمام عطر وطعم ماهی به سوپ منتقل می شود, به همین منظور ماهی را بعد از تمیز كردن وكندن فلسها درسته با استخوانها وزوائد (بدون امعاء واحشاء) بكار می برند.
۲_ آب پزكردن :
صحیح ترین روش برای طبخ ماهی , آب پز كردن آن در آب , شیر, یا هر نوع مایع دیگراست.برای این منظور باید ماهی در حرارت زیر نقطه جوش پخته شود, یعنی هرگز آب یا شیر داخل دیگ نجوشد. معمولاً زمان لازم برای طبخ ماهی بااین روش كمی طولانی تر از روشهای دیگر است. پس از آب پز كردن ماهیان استخوانی , با كمك چنگال استخوانهای موجود را جدا كرده و از گوشت خالص ماهی در تهیه خوراكهای مختلف از جمله كتلت , كباب كوبیده , استانبولی , پلو , ماكارونی وغیره همانند گوشت گوساله وگوسفند استفاده نمائید.
۳_ طبخ ماهی با بخار:
ماهی را روی یك بشقاب یا كاغذ آلومینیومی كه روی آنرا كره مالیده اید قرارداده وسپس آن را روی ظرفی كه در آن آب به آهستگی می جوشد بگذارید تا بتدریج با بخار آب پخته شود. دراین نوع طبخ ، ماهی باید تازه بوده وبه اندازه كافی به آن ادویه وسس اضافه گردد. اگر از ادویه وسس مناسب استفاده نشود, ماهی طبخ شده از مزه وطعم چندانی برخوردار نخواهد بود.
۴_ سرخ كردن ماهی :
این روش طبخ برای ماهیهای كوچك كه گوشت نرم ولطیفی دارند مناسب است .بهتر است از روغن مایع استفاده شود.
۵_ طبخ آرام وسرخ كردن ماهی درفر:
دراینگونه طبخ , تمامی ماهیها را در فر قرار میدهیم . گاهی ماهی برروی بستری از انواع سبزیجات معطر قرار می گیرد وگاهی نیز در سوپ ماهی وهمچنین كره وروغن مایع پخته می شود. درجه فر را در حد متوسط قرار داده تا ماهیها به آرامی پخته شوند.
۶_ كباب كردن ماهی :
ماهیهای كوچك وچاق مانند قزل آلا, بچه آمور یا كپور برای كباب كردن مناسبند. برای این منظور دردو طرف ماهی بطور مورب چند برش ایجاد كرده وحدود ۵ دقیقه آنرا در مایع نمك , فلفل وآبلیمو قرار می دهیم وسپس به ماهی روغن مایع مالیده , هر طرف ماهی را قریب ۱۰ دقیقه روی آتش كباب می كنیم وقتی كه رنگ ماهی كمی تیره شد,استخوان ستون فقرات براحتی از گوشت جدا می شود وماهی كاملاً پخته وآماده سرو خواهد بود.


طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: روشهای كلی طبخ آبزیان، آبگوشت بزباش، آبگوشت ساده سنتی، آبگوشت متفاوت، آبگوشت بادنجان، آبگوشت به، آبگوشت هویج، آبگوشت غوره، آبگوشت گندم، آبگوشت روستایی، آبگوشت قورمه سبزی، کله جوش، آبگوشت کرمانی، فیله گوشت بریان، رتی فیله با شیر و هویج، ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر، اشکنه گوجه سبز، اشکنه با رب انار، اشکنه آلبالو، اشکنه، آبگوشت لپه و لیمو عمانی، نکاتی برای آش و آبگوشت، پای گوشت پرتغالی، ریسوتو با فیله گوساله، استیک با سس فلفل، كرپ گوشت و قارچ، پنکیک گوشت، کروکت گوشت مخصوص، استیک شترمرغ با سیر و جعفری، پف طلایی، رولت گوشت و سبزیجات، کرپ گوشت، فیله استیك پیتزایولا، رولت گوشتی، استیک با نعناع و لیمو، قلقلی گوشتی، کله گنجشکی، رولت دورنگ (گوشت و مرغ)، رولت مرغ و گوشت، پای گوشت، استیک فلفلی، خوراک گوشت با تخم مرغ، رولت گوشت و مرغ، كالباس گوشت، فیله استیک پنیر با سبزیجات، رولت گوشتی سه رنگ، خوراك گوچ با گوشت بره -، اسنک گوشت، ژیگو قارچ، رولت گوشت با پنیر، گوشت قلقلی با سبزیجات، استیک با سبزیجات، خوراک رنگی گوشت با برنج، وابیشکه، نان و بریان، خوراک رز بادمجان، خوراك گوشت، خوراك زبان با سس قارچ، حمصی با گوشت، تاس كباب نخود فرنگی، پیده با گوشت، خوراک گوشت با سبزیجات، شنیسل جگر، رول استیک، ژیگو، فیله گوساله گریل شده روی سبزیجات، گوشت بریانی با سبزیجات، استیک آبدار، رُست دنده خانگی، خوراک ماهیچه و سبزیجات، ویمپی - استیک چرخ کرده، نودلز تن ماهی، نودلز گوشت، تورندو با سس قارچ، خوراک گوشت و بروکلی، بیفتک، گولاش، د‌ست پیچ گوشت، تاس‌کباب، میتلف گوشت با سبزیجات، استیک گوشت با سیب زمینی، میتلف با سس گوجه فرنگی، کبّه عربی، فیله بروشه، پارمیجانا استیک، میتلف، گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی، خوراک گُوچ با گوشت بره، خوراک د‌ل و جگر‌«جغوربغور»، بیف Beef، کباب ترکی خانگی، خوراک لوبیا با گوشت، خوراک گوشت و سیب زمینی، خوراک کوفته ریزه، رولت گوشت، بریونی، هزبان گوساله، چیلی گوشت و لوبیا، پیراشکی گوشت، روست بیف مکزیکی، بیفتک گوشت چرخ کرده، رولت گوشت با طعم ایرانی، خوراک گوشت، استیک با سس ذرت، استیک با آوکادو، شنیسل گوشت، مُفَرَکه بالجِزِر، استیك دسته دار، خوراک ماهیچه، شاتو بریان با سس قارچ، استیك شكم پر، بیف استروگانف، خوراك‌ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ و نخود فرنگی‌، خوراك‌ گوشت‌ با برگ‌ كلم‌، بز قرمه، گوشت سرخ شده، گل کلم با گوشت، جگر سیاه سرخ شده، رتی فیله گوساله، موساکا ملیت یونانی، کله پاچه، مغز سوخاری همراه با سبزیجات، رولت گوشت چرخ کرده با قارچ، خوراک زبان گوساله، خوراک گوشت و سبزیجات تند، ران بره، بیف استروگانوف ( فرانسه)، بیف استروگانف ( ایران)، بیف استروگانوف(روسی)، کلوچه گوشت، استیک با پوره فلفل دلمه ای، استیک نعناء، شنسل گوشت با پنیر گودا، ژیگوی بره همراه با سیب زمینی تنوری و گوجه فرنگی، نکاتی برای خوراک گوشتی، چباب، خوراك خمیر و گوشت، رولت گوشت فرانسوی، کروکت گوشت، پوف طلایی، سوشی با گوشت ( ژاپنی )، بیف كورند، سوفله پنیر چدار، سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، سوفله سیب زمینی و قارچ، سوفله سبزیجات، تارت قارچ و پیاز، سوفله موز، تارت تره فرنگی و پیاز، سوفله پنیر، سوفله ژامبون، سوفله بادنجان، سوفله مرغ یا ماهی، سوفله قارچ، سوفله سیب زمینی، سوفله سبزی و گل کلم، سوفله اسفناج با ژامبون، فوندو، فوندوی گوجه فرنگی، فوندو ترشک، فوندو بورگی ینون، سوفله شکلاتی، سوفله میوه جات، سوفله کدو بادمجان، شاورمای مرغ در فر، سوفله مرغ و قارچ، نکاتی برای انواع سوفله، غذای فرنگی، غذاهای افغانی، غذاهای عربی، آشپزی چینی، آشپزی هندی، آشپزی ژاپنی، آشپزی جواهری در قصر (کره ای)، ظروف قابل استفاده در ماکروفر، نان گردویی با مایکروفر، راتاکو، کباب میگو، کمپوت هلو با مایکروفر، کمپوت سیب با مایکروفر، کمپوت زرد آلو با مایکروفر، کمپوت آلبالو با مایکروفر، پیاز داغ با مایکروفر، پوره سیب زمینی با مایکروفر، فرنی با مایکروفر، شیر برنج با مایکروفر، گراتن سیب زمینی با مایکروفر، لازانیا با مایکروفر، دلمه گوجه فرنگی با مایکروفر، دلمه فلفل سبز با مایکروفر، اسپاگتی با مایکروفر، پای پوره سیب زمینی با مایکروفر، کباب تابه ای با مایکروفر، همبرگر با مایکروفر، میگو و سس با مایکروفر، خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر، طبخ ساده مرغ با مایکروفر، طبخ ماهی با مایکروفر، سس خامه با مایکروفر، سس گوجه فرنگی با مایکروفر، سس سفید با مایکروفر، نکات مهم در تهیه سس با مایکروفر، چلوی ساده با مایکروفر، خورش قارچ با مایکروفر، فسنجان با مایکروفر، سوپ قارچ با مایکروفر، پتاژ جو یا برنج با مایکروفر، سوپ سبزی با ماکروفر، کوکو سبزی با ماکروفر، املت قارچ با مایکروفر، نیمرو با مایکروفر، خاگینه با مایکرو فر، نکات برای طخ غذا با مایکروفر، ته چین مرغ با مایکروویو، عدس پلو با مایكروویو، استامبولی پلو با مایكروویو، مزایای پخت با مایكروویو، خورش فسنجان با مایكروویو، گراتن بروکلی، گراتن مرغ، گراتن باقلا و سیب زمینی، بیف و کدو، طرز تهیه استیک، گراتن پاستا و مرغ، ذرت تامالس، باچانگای گوشت، کراکر شوید، ریسوتو با سس گوجه ‌فرنگی و فیله مرغ، اشترودل، سیب زمینی تنوری با سس، موسکا، نان ناپلی، شیشلیک ایتالیایی، تورندو با سس ترخون و گشنیز، پانساروتی، كالزون مرغ و گوشت، دلمه کباب، گراتن سیب ‌زمینی و ژامبون، کوسا با للین، هوته فر کاسه، گول بورگ با گوشت، گراتن قارچ، گالت كوچک با قارچ، كرپ اسفناج، كراكر بادام، قارچ و بریوش، فیله لیمو لهستانی، رولت پنیر، رول های فانتزی، راتاتوی - خوراک سبزیجات فرانسوی، خوراک مرغ فرانسوی با سس پرتقال، ترتیلا، تاکو - مکزیکی، پلوی قالبی فرانسوی، پاكورا، پاستا با سس آلفردو مرغ، بیف استرو گانوف -، بنیه میگو ( پفی ) با سس تارتار، بنیه مرغ، گل کلم، پیاز، برد فیش، کوپ پیاز و سیب زمینی، کرواسان ژامبون مرغ، کتف مرغ با سس عسل، کباب ایسلیم، مرغ کیو - روسیه، گالانین، رشته پلو فرنگی، پیراشکی پیتزا، بیف استروگانف -، ایگرول - چینی، کانلوئی با قارچ و اسفناج، نان سمیت - ترکیه، نان با پنیر و پیازچه، بورک با خمیر یوفکا، رول کدو و بادمجان، املت تایلندی، خوراک میگو ایتالیایی، کاری گوشت بره با سبزیجات، پوره ی کام چوری، مرغ سوخاری، ماروکا، کروکت برنج، سیب زمینی تنوری اگلیسی، رولت سبزیجات، سوپ پیاز فرانسوی، آبولابولا، راتاتویی دونفره، کروکت سیب زمینی، غذای ایتالیایی، بیف، رولت گوشت با قارچ، اسکالوپ بوقلمون تایلندی، خوراک كرادو، خوراك لازانیا ایتالیایی، كالزونه ( غذای ایتالیایی )، سوپ اسپانیائی، کوکوی اسپاگتی (ایتالیایی)، چیپس قارچ، پاستیتسو ( یك نوع غذای یونانی)، تاریخچه پیتزا، پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی)، اسپانیش پلیت، سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی، خوراك ایتالیایی با مرغ و زیتون، صبحانه سوئیسی، استیک کوردن بلوی فرانسوی، ذرت مكزیكی، پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه)، خوراك بامیه در سواحل مدیترانه، پلو مكزیكی، سوپ لوبیا چیتی (مكزیك )، پای بروکلی ( آلمان)، سوپ خامه‌ای اسفناج ( مجارستان )، كوكوی سبزی‌های زمستانی ( ایتالیا )، خوراک بادنجان ( ایتالیا )، سالاد مرغ و فلفل( مكزیك)، رتی فیله( فرانسه )، دراچنا (غذای‌ روسی‌)، بوریتو با مرغ و برنج ( مکزیک )، سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )، خوراک گوشت و قارچ ( ایتالیا )، پاستا با سس(ایتالیا )، مرغ (ایتالیا)، قارچ سوخاری فلورانسی ( ایتالیا )، فریتاتا کدو و پپرونی ( ایتالیا )، سالاد سیب زمینی ( ایتالیا)، املت ( فرانسه )، چیکن آلاکینگ ( فرانسه)، ساق پر شده مرغ (کانادایی)، خوراک مرغ و بیسکوییت، کوفته تخم مرغی، ساندویچ چوبی، دسر موز و کره بادام زمینی، توپک شکلاتی، سالاد میوه ای برای کودک، سوپ کودک، کته شوید، پنکیک کودک، تغذیه شیرخواران از، تا، ماهگی، فرنی سیب، ساندویچ مرغ با مایونز، تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون، ساندویچ خوشمزه براى مدرسه، سمبوسه پنیر بچه ها، کرم شوکولاتی ساده برای بچه ها، کاپ کیک کودکان(cup cake)، بستنی یخی با طعم تمشک، پیتزا به شکل ساعت، پن کیک، نان تخم مرغی به شکل پروانه، ماکارونی سس دار با کالباس ساده، خوراک گل کلم پنیری، خوراک ماهی پنیری، خوراک گوشت بره، بریانی گوشت و پوره سیب زمینی، بیسکویت ساه (نان شیرینی های قالبی)، کیک های کوچک قالبی (کیک یزدی)، نان تخم مرغی انگشتی، نان شکلاتی انگشتی، دسر وانیلی، دسر شکلاتی، مخلوط ماهی، پای ماهی پنیری، خوراک مخصوص کودک، خوراک گوشت مرغ و کرفس، خوراک گوشت بره با گرد پاپریکا، غذاهای انگشتی، دسر هلو، دسر میوه ای، کرم سیب و پرتقال، کجری کودکانه، خوراک گوشت بره و سیب، خوراک گوشت بره و لوبیا سبز، خوراک گوشت بره و عدس، خوراک گوشت بره وسبزیجات، خوراک هویج و گوشت آب پز، انتخاب صندلی غذا خوری برای کودک، پور? سالاد میوه ای، خوراک سیب، پای ماهی، ماهی قزل آلا و کدو سبز خوش مزه، خوراک مرغ و تره فرنگی، پور? گوشت مرغ و زردک، خوراک هویج و ذرت شیرین، مخلوط زردک و گل کلم، ریساتوی فلفل دلمه ای قرمز، پور? هویج، عدس قرمز و گشنیز، معجون سبزیجات، محصول پاییزی، گرم کردن غذا کودک، پور? میوه ها، پور? سبزیجات، کشک بادمجان، سبزی پلو میگو، اناربیج، مجور کدو، پلو چکدرمه، آش کلم برگ و هویج، بز قورمه، بادنجان پلو، کویی تره، نان اردک، مکش، شش انداز، میرزا قاسمی با گردو، یتیمچه، گمج کباب، فسنجان بادنجان (تیل قاتق)، کدو ترشک، اشکنه سیب زمینی، کال کباب گیلان، نرگسی اسفناج، اشگنه رب انار، تره اسفناج، قلیه سیر، یخنی، اشگنه، چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)، کشمش پلو اردبیلی، شـله مشهـدی، خوراک شوربا، آش کله جوش ارومیه، گوشت محلی با کته معطر کاشان، کله ‌جوشک یا کلک سوز، کوفته کرمانی، مسمی بادمجان، نان روغنی تبریز، لاکو نان - گیلان، کوفته گشنیز شیرازی، کمه جوش - سبزوار، طباخ روحو، شامی هویج - قم، دو پیاز آلو - شیرازی، کدوبره - غذای مازندرانی، چلو گوشت سمنانی، آش کارن شیراز، باسترمه - غذای ترکمنی، کوفته ریزه گوشت شتر - شیرازی، خورش سلک ( مخصوص استان گلستان )، مانی پلو ( غذای دامغانی )، مرغ شكم پر مازندرانی، تتالی (اراکی)، وابیشگای بادمجان تبریز، پنیر برشته شمالی، آبگوشت فلفل همدان، دُوری بادمجان، بادمجان فنری تند، خوراک لوبیا چیتی، بادمجان شکم پر - شكم پاره، عدسی تبریزی، خوراک لوبیا سبز، تاس كباب، دیزی، کشک کدو (کرمان)، کدو بره (مازندرانی)، کوکوی لوبیا سبز تبریزی، بریانی اصفهان، غذاهای ترکمنی، گشنیز کباب، شومی کوو [شامی کباب] ( لرستان )، سوپ فرمی یر ( روستایی )، خورش خلال کرمانشاه، توپی پلو برای، نفر، قلیه دزفولی، قیمه نسار ( قزوین )، کوبیده مرغ، بریانی مرغ با ماست، خورش قورمه سبزی با سینه مرغ، ماهی گردپیچ ( گیلان )، آش غوره ( سنندج )، ماهی شکم گرفته،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:54 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :