تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه فرنچی شلوار(الگوی جلو) مایو انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو مدل رگلان بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه شال جدا بادال اندازه گیری لازم برای شلوار لباس برای نوزاد یقه بلیزر با برش عصایی یقه شکاری انتقال پنس ها پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه خرگوشی یقه مردانه پایه جدا یقه انگلیسی سرخود بالا تنه پشت کنترل کمر جلو پیش بند نوزاد یقه ب ب گره در کمر پیراهن مردانه لایی و انواع آن یقه دراپه کنترل کمر پشت یقه انگلیسی کتی آستین برای افراد با بازوی چاق شلوار پیژامای یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل آستین یقه انگلیسی ساده یقه ملوانی یقه آمریکایی ایستاده انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین طرز وصل کردن آستین به بالا تنه دوخت زیپ یقه شال سرخود یقه آمریکایی انتقال پنس شانه به کمر یقه آرشال.انگلیسی سرخود شلوار حاملگی شلوار کنترل سرشانه اشکالات اندامی انواع یقه نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس یقه دلبری ایستاده الگوی پشت شلوار کیمونو ساده یقه شال جدا ساده
لینک های مفید

نكاتی‌ در مورد قارچ‌

قارچ‌ تازه‌ در مدت‌ چند دقیقه‌ كاملا می‌پزد وهرگز نباید در آب‌ بماند و داخل‌ كلاهك‌ آن‌ راباید كاملا تمیز كرد.
بریدن‌ قارچ‌ انواع‌ مختلف‌ دارد:
▪ ابتدا ساقه‌ آنها را می‌توان‌ جدا كرد و ازكلاهك‌ آنها می‌توان‌ غذایی‌ در فریا به‌ صورت‌كباب‌ درست‌ كرد. از ساقه‌های‌ آن‌ می‌توان‌ برای‌سس‌ یا سوپ‌ استفاده‌ نمود.
▪ قارچ‌ درسته‌ را می‌توان‌ به‌ طول‌ برید، به‌طوری‌كه‌ ورقه‌های‌ نازك‌ به‌ شكل‌ خود قارچ‌ به‌ دست‌بیاید، قارچ‌های‌ كوچك‌ و ریز را می‌توان‌ درسته‌به‌ كار برد.
▪ طرز پختن‌ قارچ‌ بسیار آسان‌ است‌، كافی‌ است‌پس‌ از تمیز كردن‌، آنها را در كمی‌ كره‌ تفت‌ داد یاكباب‌ كرد یا با كره‌ در ظرفی‌ قرار داد و در فر ملایم‌در حدود ۱۰ دقیقه‌ پخت‌.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: نكاتی‌ در مورد قارچ‌، گیاه پاپیتال بزرگ و شکوفه - گل بلندر، گل مخملی - بلندر، ساخت پاکت، انواع بسته، دكوپاژ جعبه ها، جعبه اسباب‌بازی، جعبه استوانه‌ای، جعبه استوانه‌ای اریب، جعبه اکریلیک شفاف، جعبه خانه با سقف ستاره‌ای، جعبه فرفره تا شده، جعبه کلاه‌ خود، جعبه کیف شش ضلعی، جعبه بطری، جعبه به‌ شکل ماهی، جعبه جاکتابی، جعبه ضخیم دورنگ، جعبه ده ‌وجهی ولنتاین، جعبه کادوئی ولنتاین، جعبه ذوزنقه، جعبه سفید درب‌دار، جعبه شش ضلعی، جعبه سازی، جعبه کیف، جعبه کیک، جعبه پنج ضلعی گل، جعبه لوزی، جعبه دسته‌دار، جعبه مثلثی، جعبه جوراب، جعبه کراوات و دستمال گردن، جعبه مربعی، جعبه مکعبی، جعبه مربعی با طرح گلدار، جعبه مربعی نازک، جعبه مستطیلی، جعبه مقوائی هدیه، ساک دستی هدیه، پاکت گیفت کاغذی - جعبه سازی، کیف کریسمس - جعبه سازی، هرم تزئینی بابا نوئل - جعبه سازی جعبه سازی، جعبه هرم مثلثی، هرم چهارضلعی، هرم مثلثی، رنگ، هرم مثلثی تزئینی، دانستنی های ابتدایی شمع سازی، رنگ ها و شمع سازی، افزودن عطر به موم، انواع عطرهای شمع سازی، هنر شمع‌ سازی، انواع سخت‌کننده‌های موم، رنگ کردن موم در تهیه شمع، روش ذوب كردن موم، فتیله برای شمع سازی، نكات مهم در شمع سازی، قالبهای شمع سازی، ساخت شمع‌های قالبی، ساخت انواع شمع های ساده، لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع، اصول اولیه شمع سازی، افزاینده‌های موم، شمع دو جداره (با گل خشك)، شمع جامد (معمولی)، شمع ژله‌ای، شمع‌ با ورقه‌های موم عسل، شمع‌ شنی، شمع مایع، شمع پودری، شمع چهل تکه، شمع‌های دکوپاژ، شمع‌های شناور، شمع یخی، ساخت شمع‌های پیچ، شمع‌های لایه‌ای، شمع های رنگی لایه لایه، شمع ژله‌ای ستاره برفی، شمع‌های پیچ و برش‌دار، شمع‌های قالبی، شمع‌های ظرفی، شمع‌های رویائی، شمع ژله‌ای حبابدار، شمع‌های ژله‌ای قدیمی، شمع مدل میوه، شمع مدل قارچ، ساختن شمع ستونی شكل، شمع ژله ای به شکل جام گل، رنگ‌آمیزی ژل در شمع سازی، شمع هاى زینتى طلایى، سخنان ناب اندیشمندان و متفكران، نان کاکائویی، ژنوآر، کوکی فندق و بادام، شیرینی گردویی، شیرینی نخودچی، بیسکوئیت های ادویه دار، مافین گردویی، کیسه کنجدی، دارچینی آلمانی، کرانچی نارگیلی، صدفهای لیمویی، شیرینی عید پاک، شیرینی کره ای با ژله، شیرینی عسلی، شیرینی نان شکلاتی، شیرینی شکلاتی گردوئی، شیرینی شکلاتی براتی، شیرینی زردآلو، سیب دارچینی، شیرینی آجیلی میوه ای کریسمس، سوئدی، ستاره های دارچینی، زنجبیلی نقره ای، دلارهای فندقی، فرفره مربائی دانمارکی، رویه کره دارچین، کراسان، والوان، خشک بادامی، حلقه ای گیلاس، شیرینی خشک دو رنگ، شیرینی حلقه ای مارمالادی، حلزونهای بادامی، برونیس، تال هاوس کوکیز، پفک گردوئی، پاتی تایم کوکی، برتسل، بادامی شکلاتی، اسکار، شیرینی اسکاتلندی، آرنهیمز میزجس، پاند کیک سفید با رگه شکلاتی، کیک دورنگ، نان سیب زمینی با گردو و دارچین، بیسكوتی، شیرینی زبان با خمیر هزارلا، نان شیرمال تركی، بیسکویت شیری، نان پنیری، کیک شوکولاتی با کشمش، کیک آمریکایی، کیک کره ساده و آسان، بسکویت سریع، کوکیز، شیرینی شکلات و نارگیل، دوناتس، پیتی فور برنجی، شیرینی شکلاتی، نان ذرت ( آمریکایی )، نان پرتقالی، مادلن، نان نارگیلی، شیرینی نارگیلی، نان گردویی، کاراسون، شیرینی فانتزی دورنگ، بیسکویت نمکی، باقلوای هندی، نان بربری، نان بادامی، نان جو شیرین، نان فانتزی، لوز نارگیل، لگیمات آفرقایی، مربع های فندق و شکلات، مافین های مربایی، میکادو، نان مغزدار، شیرینی بیسکویت با توفی، شیرینی مارمالادی، نان زنجبیلی، اسلایس خرما، شكوفه های نارگیلی، ویفر شکلاتی با طعم پرتقال، فیناسیه، کلوچه موزی، اشترودل سیب، شیرینی کرم دار، نان شیرینی شکلاتی، شیرینی شاه بلوط، پیروک مرکبات، شیرینی پفکی شکلاتی، پفک گردویی، شیرینی نیمان، شیرینی کره بادام زمینی، شیرینی کره‌ای، طرز تهیه تافی های متفاوت، شیرینی زمستانی، بوی خوش شیرینی، آدمك های زنجبیلی، بیسکویت شکلاتی، شیرین‌ بادامی‌ با طعم‌ شكلات‌، شیرینی‌ كاكائو، شیرینی فندق، شیرینی مربایی، میوه‌های کریستالی شده، شیرینی توت فرنگی به شکل ماهی، ناگفتنی های شیرینی پزی، تورتیلا، نان یونانی، شیرینی زبان مخصوص، کرپ موز، نكته‌های طلایی برای پخت یك نان عالی، سیگارت (بیسکویت لوله‌ای)، بیسکویت مربائی، بیسکویت کشمشی، شیرینی هایی برای سال نو مسیحی، شیرینی سبوس دار بادامی، کلمبه، گوش فیل شکل دار، شیرینی بادامی، شیرینی خانگی، نان اگردک، لیلاكو، سوهان کنجدی با گردو، رولت گل سرخ، شیرینی نارنجکی، توپک خرما، خاگینه سیب زمینی، رشته‌ به رشته، خاگینه فیلو، شکلات خرمایی، قطاب یزد، کاکا، باقلوای رشته ای، برشتوک نخودچی، شیرینی بامیه، آب نبات قیچی، حلوا زنجبیل، لوز نارگیلی، حلوای آجیل، کیک باقلوا -، نان برنجی سبزواری، گوش فیل اراکی، قطاب عسلی، سا ق بورما، شیرینی شكری، شكر پاره، شیرینی سپه سالاری، کلوچه فومن، نان لواش شیری، حلوای خرما و بیسکویت، حلوای هویج، پش دوزیک (حلوای عسلی)، حلوای رشته فرنگی، پلادانه حلوا، حلوای گل زرد، نان مغزدار قالبی، نان گیس بافت، نان شیرمال، نان سنگک، نان جو، نان برنجی كرمانشاه، پیشمه - ترکمنی، فطیر محلی خراسانی، پولکی زعفرانی، گز اصفهان، حلوای شکلاتی، شیرینی هکبل هاکبل، حلوای پسته، پای نارگیل، برش های خرما و جو، باقلوا گل، باقلوا با خمیر هزارلا، نان قطلمه، نون چایی، شیرینی نارگیلی با آرد، نون نخودچی، نون برنجی قزوین، ترحلوا، شیرینی مشهدی، دو مغزی خرما، نان خرمایی كرمانشاهی، بالا با‌تماز، نان شیرین سمنانی، خاگینه تبریزی، باقلوای گردو - ترکی، کلمپه کرمان، آجی بادام قرابیه، نان سبوس دار - نان سیاه، سوهان کنجدی، شیرینی برنجی میانپر، باقلوا گل رز قزوین، شیرینی پنجره ای، بیسکویت خرما با گردو، کیک یزدی، نان برنجی رشتی، رنگینک شیراز، حاجی بادام شیراز، حلوای کاسه شیراز، بادام سوخته شیراز، نان پنجره ای، کیک کوچک یزدی، قماچ، قتلمه، برشتوک، باقلوا، سوهان عسلی، دلبرو، باسلوق، کلوچه خرمایی، نان لواش، نانهای خرمایی، باقلوای شیر، سمنو، شیرینی گلپر، حلوای آرد برنج، شیرینی بهشتی، نان برنجی کرمانشاهی، شیرینی قطاب، مسقطی، حلوای خرما، زولبیا و بامیه، شربت زولبیا و بامیه، گوش فیل، سوهان (سُون)، حلوا، با‌میه، تـــــوت، راحت الحلقوم، خمیر قطاب، شربت باقلوا، حریره آرد برنج، نان شیرینی قمی، باقلوا پسته، مسقطی خانگی، ساق عروس، نان کشمش، حلوای گندم، سالاد جوجه، سالاد پانزانلا، سالاد بادنجان، سالاد کاهو و کاسنی، سالاد لوبیا سبز، سالاد اسفناج و گریپ فروت، سالاد شارلوت سبزی، چیکن پاستا، سالاد قارچ، سالاد میوه، سالاد کاهو با سس ریحان، سالاد رنگین سبزیجات، سالاد قرمز، سالاد هویج و زیتون، سالاد شیکارون، سالاد ایرانی، سالاد پیازچه، سالاد ذرت و قارچ، سالاد ماهی سفید، سالاد تن ماهی، سالاد نیس، سالاد مرغ و سیب زمینی قالبی، سالاد حبوبات، سالاد لبو قرمز، سالاد بادنجان سرد، پوره سیب زمینی خامه، سـالاد كـــورن، سالاد لوبیا سبز با تخم مرغ، سالاد آیلند، سالاد مدیترانه ای، بـیف سـالاد، گرین چیـكن، سالاد کلم برگ سفید، سالاد مرغ و قارچ، سالاد انبه، پاستا سالاد ایتالیایی، سالاد کلم، سالاد پاستا و مرغ با طعم میخک، سالسا، سالاد پاستا با میوه، سالاد رژیمی sababoy، سالاد ماكارونی با تن ماهی، سالاد سیب زمینی و كرفس، سالاد سیزر، سالاد مخلوط، تکنیک های بهتر در آمدن سالاد، سیب زمینی سالاد پونه، سالاد برنج، سالاد هندوانه و توت فرنگی، سالاد مرغ با ترخون، سالاد ذرت با پنیر، سالاد پنج رنگ، الویه با پیازچه، سالاد کلم برگ با سبزیجات معطر، سالاد لوبیا و گوجه فرنگی، سالاد ایتالیایی، سالاد الوان، سالاد ذرت، سالاد جوانه ماش،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:45 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :