تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه آمریکایی شلوار حاملگی یقه آرشال.انگلیسی سرخود پیراهن مردانه اندازه گیری لازم برای شلوار پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو الگوی پشت شلوار دوخت زیپ یقه انگلیسی ساده شلوار(الگوی جلو) یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل بلوز یقه هفت با برش کرستی آستین برای افراد با بازوی چاق کنترل کمر جلو اشکالات اندامی انواع یقه یقه دراپه لباس برای نوزاد یقه بلیزر با برش عصایی کنترل سرشانه بالا تنه پشت لایی و انواع آن گره در کمر شلوار یقه فرنچی نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس پیش بند نوزاد طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه ملوانی یقه شال سرخود یقه شال جدا بادال آستین انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه خرگوشی کیمونو ساده یقه مردانه پایه جدا یقه آمریکایی ایستاده یقه انگلیسی سرخود شلوار پیژامای مایو یقه ب ب یقه انگلیسی کتی یقه شال جدا ساده یقه دلبری ایستاده انتقال پنس شانه به کمر انتقال پنس ها کنترل کمر پشت یقه شکاری انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن مدل رگلان
لینک های مفید
جداكردن‌ سرخ‌ كردنی‌های‌ چسبیده‌
وقتی‌ غذاهای‌ سرخ‌ كردنی‌ به‌ ته‌ ظرف‌می‌چسبد، ظرف‌ را در سینك‌ آشپزخانه‌ یا درظرف‌ بزرگی‌ از آب‌ سرد قرار دهید وسپس‌ بایك‌كاردك‌ آشپزی‌ یا یك‌ كفگیر، محتوی‌ داخل‌ ظرف‌را جدا كنید. این‌ كار، در شستن‌ ظرف‌ نیز كمك‌زیادی‌ به‌ شما خواهد كرد و به‌ آسانی‌ شسته‌می‌شود.


طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: جداكردن‌ سرخ‌ كردنی‌های‌ چسبیده‌،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:30 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :