تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
گره در کمر دوخت زیپ مدل رگلان کنترل کمر پشت انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه دراپه پیراهن مردانه لایی و انواع آن کنترل کمر جلو شلوار یقه آمریکایی ایستاده یقه بلیزر با برش عصایی یقه انگلیسی ساده نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس یقه شال جدا بادال بلوز یقه هفت با برش کرستی بالا تنه پشت یقه ب ب طرز وصل کردن آستین به بالا تنه لباس برای نوزاد یقه شکاری یقه شال سرخود پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) پیش بند نوزاد یقه انگلیسی کتی یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه آرشال.انگلیسی سرخود کیمونو ساده انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه آمریکایی یقه فرنچی مایو یقه مردانه پایه جدا الگوی پشت شلوار شلوار حاملگی انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن شلوار پیژامای یقه انگلیسی سرخود اشکالات اندامی انواع یقه انتقال پنس ها کنترل سرشانه یقه ملوانی آستین انتقال پنس شانه به کمر یقه خرگوشی یقه دلبری ایستاده اندازه گیری لازم برای شلوار شلوار(الگوی جلو) یقه شال جدا ساده آستین برای افراد با بازوی چاق
لینک های مفید
جداكردن‌ سرخ‌ كردنی‌های‌ چسبیده‌
وقتی‌ غذاهای‌ سرخ‌ كردنی‌ به‌ ته‌ ظرف‌می‌چسبد، ظرف‌ را در سینك‌ آشپزخانه‌ یا درظرف‌ بزرگی‌ از آب‌ سرد قرار دهید وسپس‌ بایك‌كاردك‌ آشپزی‌ یا یك‌ كفگیر، محتوی‌ داخل‌ ظرف‌را جدا كنید. این‌ كار، در شستن‌ ظرف‌ نیز كمك‌زیادی‌ به‌ شما خواهد كرد و به‌ آسانی‌ شسته‌می‌شود.


طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: جداكردن‌ سرخ‌ كردنی‌های‌ چسبیده‌،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:30 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :