تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه آمریکایی انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه شکاری انتقال پنس شانه به کمر پیراهن مردانه شلوار(الگوی جلو) کیمونو ساده یقه خرگوشی آستین آستین برای افراد با بازوی چاق شلوار حاملگی یقه ملوانی یقه انگلیسی ساده یقه آمریکایی ایستاده یقه شال جدا ساده پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه دراپه شلوار پیژامای اشکالات اندامی انواع یقه انتقال پنس ها بالا تنه پشت یقه شال جدا بادال یقه دلبری ایستاده یقه مردانه پایه جدا لایی و انواع آن بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه بلیزر با برش عصایی کنترل کمر پشت دوخت زیپ انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو طرز وصل کردن آستین به بالا تنه مایو مدل رگلان یقه شال سرخود گره در کمر یقه فرنچی اندازه گیری لازم برای شلوار یقه انگلیسی سرخود یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه انگلیسی کتی شلوار نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس الگوی پشت شلوار کنترل سرشانه لباس برای نوزاد پیش بند نوزاد یقه ب ب کنترل کمر جلو یقه آرشال.انگلیسی سرخود
لینک های مفید

 شیرینی‌ و كیك‌

در تهیه‌ شیرینی‌ها و كیك‌ها كه‌ در منزل‌ پخته‌ وآماده‌ می‌شود نكاتی‌ را باید توجه‌ داشت‌ و درصورت‌ بی‌ احتیاطی‌ و نبودن‌ تجربه‌ كافی‌ ممكن‌است‌ یكی‌ دوبار، نتیجه‌ مطلوب‌ به‌ دست‌ نیاید وكیك‌ مورد نظر خراب‌ شود، به‌ هیچ‌ وجه‌ مایوس‌ وناراحت‌ نباشید چون‌ با كمی‌ دقت‌ و حوصله‌،موفقیت‌ حتمی‌ است‌ .
● نكاتی‌ مهم‌ در مورد شیرینی‌ و كیك‌:
▪ نوع‌ مواد را باید همیشه‌ از بهترین‌ اجناس‌انتخاب‌ نموده‌ و كاملا مرغوب‌ و بدون‌ عیب‌ باشد.
▪ نوع‌ موادی‌ كه‌ برای‌ تهیه‌ شیرینی‌جات‌ یاكیك‌ بوده‌ باید به‌ دقت‌ اندازه‌گیری‌ شود و به‌ طورصحیح‌ انتخاب‌ گردد.
▪ مواد اصلی‌ كیك‌ها و شیرینی‌ها را آرد،روغن‌، تخم‌ مرغ‌ و پودر قند و... تشكیل‌ می‌دهد،استفاده‌ از كره‌ طعم‌ شیرینی‌ را به‌ نحو عالی‌خوشمزه‌ می‌نماید.
▪ توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ پس‌ از تهیه‌ كیك‌ وقرار دادن‌ در فر، قبل‌ از اینكه‌ زمان‌ معین‌ سپری‌شود نباید در فر را باز كرد و پس‌ از اینكه‌ آماده‌شد، از فر خارج‌ كرده‌، كمی‌ باید صبر كرد تا قالب‌كیك‌ خنك‌ شده‌ آن‌ گاه‌ در ظرف‌ مورد نظربرگردانده‌ شود.
▪ برای‌ تزیین‌ انواع‌ كیك‌ها می‌توانیم‌ به‌دلخواه‌ روی‌ آن‌ را با كرم‌های‌ مختلف‌ و یا با خامه‌و قند ساییده‌ تزیین‌ نماییم‌ و می‌توان‌ از حبه‌های‌انگور، گیلاس‌، آلبالو و... برای‌ تزیین‌ روی‌ كیك‌استفاده‌ نمود.
▪ برای‌ اینكه‌ بدانیم‌ كیك‌ آماده‌ است‌ یا نه‌پس‌ از اتمام‌ وقت‌ معین‌ در فر را باز كرده‌، باچنگال‌ یا وسیله‌ دیگر در كیك‌ فرو می‌بریم‌. درصورتی‌ كه‌ كیك‌ پخته‌ و آماده‌ شده‌ باشد مایه‌سفت‌ شده‌ به‌ چنگال‌ نمی‌چسبد و همین‌ آزمایش‌دلیل‌ بر برشته‌ شدن‌ كیك‌ می‌باشد.
▪ برای‌ اینكه‌ كیك‌ خوب‌ پف‌ كند باید سفیده‌و زرده‌ تخم‌ مرغ‌، جداگانه‌ و خوب‌ زده‌ شوند و درآخر كار هم‌ كه‌ آرد را اضافه‌ می‌كنید، نباید زیادمواد را هم‌ بزنید. با قاشق‌ به‌ آرامی‌ مواد را در یك‌جهت‌ مخلوط كنید تاپف‌ سفیده‌ نخوابد.
▪ قبل‌ از اینكه‌ كیك‌ را داخل‌ فر قرار دهیدسعی‌ كنید مدتی‌ قبل‌ فر را روشن‌ كنید تا كاملاآماده‌ باشد.
▪ بهتر است‌ قبل‌ از استفاده‌ از آرد آن‌ رادوبار الك‌ كنید.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: شیرینی‌ و كیك‌،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:21 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :