تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
انتقال پنس ها یقه انگلیسی کتی آستین پیش بند نوزاد آستین برای افراد با بازوی چاق مایو یقه خرگوشی کنترل سرشانه یقه مردانه پایه جدا انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو کنترل کمر پشت یقه شکاری شلوار انتقال پنس شانه به کمر یقه شال جدا ساده نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس کنترل کمر جلو شلوار حاملگی پیراهن مردانه اشکالات اندامی انواع یقه یقه آمریکایی ایستاده یقه شال جدا بادال شلوار پیژامای دوخت زیپ انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین کیمونو ساده یقه دراپه یقه دلبری ایستاده شلوار(الگوی جلو) اندازه گیری لازم برای شلوار الگوی پشت شلوار لباس برای نوزاد مدل رگلان یقه ب ب طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه انگلیسی ساده یقه فرنچی بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه بلیزر با برش عصایی انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه ملوانی یقه آمریکایی پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه آرشال.انگلیسی سرخود لایی و انواع آن یقه انگلیسی سرخود بالا تنه پشت یقه شال سرخود گره در کمر
لینک های مفید

 شیرینی‌ و كیك‌

در تهیه‌ شیرینی‌ها و كیك‌ها كه‌ در منزل‌ پخته‌ وآماده‌ می‌شود نكاتی‌ را باید توجه‌ داشت‌ و درصورت‌ بی‌ احتیاطی‌ و نبودن‌ تجربه‌ كافی‌ ممكن‌است‌ یكی‌ دوبار، نتیجه‌ مطلوب‌ به‌ دست‌ نیاید وكیك‌ مورد نظر خراب‌ شود، به‌ هیچ‌ وجه‌ مایوس‌ وناراحت‌ نباشید چون‌ با كمی‌ دقت‌ و حوصله‌،موفقیت‌ حتمی‌ است‌ .
● نكاتی‌ مهم‌ در مورد شیرینی‌ و كیك‌:
▪ نوع‌ مواد را باید همیشه‌ از بهترین‌ اجناس‌انتخاب‌ نموده‌ و كاملا مرغوب‌ و بدون‌ عیب‌ باشد.
▪ نوع‌ موادی‌ كه‌ برای‌ تهیه‌ شیرینی‌جات‌ یاكیك‌ بوده‌ باید به‌ دقت‌ اندازه‌گیری‌ شود و به‌ طورصحیح‌ انتخاب‌ گردد.
▪ مواد اصلی‌ كیك‌ها و شیرینی‌ها را آرد،روغن‌، تخم‌ مرغ‌ و پودر قند و... تشكیل‌ می‌دهد،استفاده‌ از كره‌ طعم‌ شیرینی‌ را به‌ نحو عالی‌خوشمزه‌ می‌نماید.
▪ توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ پس‌ از تهیه‌ كیك‌ وقرار دادن‌ در فر، قبل‌ از اینكه‌ زمان‌ معین‌ سپری‌شود نباید در فر را باز كرد و پس‌ از اینكه‌ آماده‌شد، از فر خارج‌ كرده‌، كمی‌ باید صبر كرد تا قالب‌كیك‌ خنك‌ شده‌ آن‌ گاه‌ در ظرف‌ مورد نظربرگردانده‌ شود.
▪ برای‌ تزیین‌ انواع‌ كیك‌ها می‌توانیم‌ به‌دلخواه‌ روی‌ آن‌ را با كرم‌های‌ مختلف‌ و یا با خامه‌و قند ساییده‌ تزیین‌ نماییم‌ و می‌توان‌ از حبه‌های‌انگور، گیلاس‌، آلبالو و... برای‌ تزیین‌ روی‌ كیك‌استفاده‌ نمود.
▪ برای‌ اینكه‌ بدانیم‌ كیك‌ آماده‌ است‌ یا نه‌پس‌ از اتمام‌ وقت‌ معین‌ در فر را باز كرده‌، باچنگال‌ یا وسیله‌ دیگر در كیك‌ فرو می‌بریم‌. درصورتی‌ كه‌ كیك‌ پخته‌ و آماده‌ شده‌ باشد مایه‌سفت‌ شده‌ به‌ چنگال‌ نمی‌چسبد و همین‌ آزمایش‌دلیل‌ بر برشته‌ شدن‌ كیك‌ می‌باشد.
▪ برای‌ اینكه‌ كیك‌ خوب‌ پف‌ كند باید سفیده‌و زرده‌ تخم‌ مرغ‌، جداگانه‌ و خوب‌ زده‌ شوند و درآخر كار هم‌ كه‌ آرد را اضافه‌ می‌كنید، نباید زیادمواد را هم‌ بزنید. با قاشق‌ به‌ آرامی‌ مواد را در یك‌جهت‌ مخلوط كنید تاپف‌ سفیده‌ نخوابد.
▪ قبل‌ از اینكه‌ كیك‌ را داخل‌ فر قرار دهیدسعی‌ كنید مدتی‌ قبل‌ فر را روشن‌ كنید تا كاملاآماده‌ باشد.
▪ بهتر است‌ قبل‌ از استفاده‌ از آرد آن‌ رادوبار الك‌ كنید.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: شیرینی‌ و كیك‌،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 07:21 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :