تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه آرشال.انگلیسی سرخود گره در کمر یقه مردانه پایه جدا شلوار پیژامای اندازه گیری لازم برای شلوار یقه بلیزر با برش عصایی آستین کنترل کمر پشت یقه انگلیسی سرخود یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه شال سرخود مدل رگلان شلوار حاملگی کنترل کمر جلو بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه انگلیسی ساده انتقال پنس شانه به کمر کنترل سرشانه یقه آمریکایی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه انگلیسی کتی یقه شال جدا بادال لباس برای نوزاد یقه شال جدا ساده یقه ملوانی آستین برای افراد با بازوی چاق شلوار(الگوی جلو) بالا تنه پشت یقه ب ب الگوی پشت شلوار پیش بند نوزاد شلوار پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس دوخت زیپ انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن مایو انتقال پنس ها یقه فرنچی یقه شکاری لایی و انواع آن یقه دراپه اشکالات اندامی انواع یقه یقه دلبری ایستاده یقه خرگوشی کیمونو ساده انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو پیراهن مردانه یقه آمریکایی ایستاده
لینک های مفید

 نگهداری‌ پنیر

● چند راه نگهداری‌ پنیر
▪ برای‌ جلوگیری‌ از خشك‌ شدن‌ پنیر، روی‌ظرف‌ بریده‌ شده‌ آن‌، كمی‌ كره‌ یا روغن‌ بمالید.برای‌ این‌ منظور همچنین‌ می‌توانید دستمال‌تمیزی‌ را كه‌ پرز پس‌ ندهد به‌ وسیله‌ سركه‌ خیس‌كرده‌ و به‌ دور قالب‌ پنیر بپیچید.
▪ اگر پنیر را درون‌ ماست‌ بیندازید بسیار لذیذمی‌شود.
▪ چنانچه‌ پنیر را درون‌ فویل‌ آلومینیومی‌بپیچید، برای‌ جلوگیری‌ از خشك‌ شدن‌ آن‌ موثراست‌.
▪ اگر پنیر را میان‌ پارچه‌ای‌ كه‌ در سركه‌ انگورخیسانده‌اید قرار دهید، طعم‌ و مزه‌ خوبی‌ خواهدیافت‌ و ضمنا مدت‌ زیادتری‌ تازه‌ خواهد ماند.
▪ اگر پنیر شما نرم‌ است‌ و می‌خواهید سفت‌شود، آن‌ را درون‌ آب‌ نمك‌ جوشیده‌ ولی‌ سردشده‌ بیندازید. هر چقدر مقدار نمك‌ بیشتر باشدپنیر سفت‌تر می‌شود.
▪ برعكس‌ اگر پنیر سفت‌ است‌ و می‌خواهیدنرم‌ شود آن‌ را درون‌ آب‌ جوشیده‌ بدون‌ نمك‌بیندازید.
▪ همچنین‌ می‌توانید پنیر سفت‌ را درون‌دوغ‌، خیس‌ كنید.
▪ پنیری‌ را كه‌ كپك‌ زده‌ است‌ دور نریزید بلكه‌آن‌ را درون‌ ظرف‌ در داری‌ قرار دهید، چند حبه‌قند در آن‌ بیندازید و سپس‌ در ظرف‌ را بگذارید بااین‌ كار كپكها از پنیر جدا شده‌ و سراغ‌ قندمی‌روند. سپس‌ در ظرف‌ را برداشته‌، پنیر را میل‌كنید و حبه‌ قندها را بیرون‌ بیندازید.
▪ چنانچه‌ برای‌ تهیه‌ بعضی‌ از غذاها مانند پیتزابه‌ پنیر رنده‌ شده‌ نیاز دارید قبل‌ از رنده‌ كردن‌پنیر، اندكی‌ روغن‌ روی‌ رنده‌ بمالید، به‌ این‌ ترتیب‌پنیر به‌ رنده‌ نخواهد چسبید و به‌ آسانی‌ شسته‌خواهد شد.
▪ اگر می‌خواهید پنیر دیر فاسد شود همیشه‌آن‌ را در ماست‌ یا آب‌ ماست‌ بیندازید.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: نگهداری‌ پنیر،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 07:17 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :