تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
انتقال پنس شانه به کمر کنترل سرشانه شلوار(الگوی جلو) اشکالات اندامی انواع یقه یقه بلیزر با برش عصایی شلوار بلوز یقه هفت با برش کرستی کنترل کمر پشت پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه انگلیسی ساده شلوار حاملگی کیمونو ساده انتقال پنس ها کنترل کمر جلو مدل رگلان یقه خرگوشی یقه شکاری انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه دلبری ایستاده یقه دراپه یقه شال سرخود یقه آمریکایی ایستاده یقه شال جدا بادال یقه ملوانی گره در کمر لباس برای نوزاد یقه مردانه پایه جدا آستین یقه ب ب بالا تنه پشت یقه انگلیسی سرخود الگوی پشت شلوار دوخت زیپ مایو یقه آرشال.انگلیسی سرخود آستین برای افراد با بازوی چاق نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس پیراهن مردانه یقه شال جدا ساده یقه آمریکایی انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو پیش بند نوزاد اندازه گیری لازم برای شلوار یقه انگلیسی کتی لایی و انواع آن یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه فرنچی انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین شلوار پیژامای طرز وصل کردن آستین به بالا تنه
لینک های مفید

 نگهداری‌ پنیر

● چند راه نگهداری‌ پنیر
▪ برای‌ جلوگیری‌ از خشك‌ شدن‌ پنیر، روی‌ظرف‌ بریده‌ شده‌ آن‌، كمی‌ كره‌ یا روغن‌ بمالید.برای‌ این‌ منظور همچنین‌ می‌توانید دستمال‌تمیزی‌ را كه‌ پرز پس‌ ندهد به‌ وسیله‌ سركه‌ خیس‌كرده‌ و به‌ دور قالب‌ پنیر بپیچید.
▪ اگر پنیر را درون‌ ماست‌ بیندازید بسیار لذیذمی‌شود.
▪ چنانچه‌ پنیر را درون‌ فویل‌ آلومینیومی‌بپیچید، برای‌ جلوگیری‌ از خشك‌ شدن‌ آن‌ موثراست‌.
▪ اگر پنیر را میان‌ پارچه‌ای‌ كه‌ در سركه‌ انگورخیسانده‌اید قرار دهید، طعم‌ و مزه‌ خوبی‌ خواهدیافت‌ و ضمنا مدت‌ زیادتری‌ تازه‌ خواهد ماند.
▪ اگر پنیر شما نرم‌ است‌ و می‌خواهید سفت‌شود، آن‌ را درون‌ آب‌ نمك‌ جوشیده‌ ولی‌ سردشده‌ بیندازید. هر چقدر مقدار نمك‌ بیشتر باشدپنیر سفت‌تر می‌شود.
▪ برعكس‌ اگر پنیر سفت‌ است‌ و می‌خواهیدنرم‌ شود آن‌ را درون‌ آب‌ جوشیده‌ بدون‌ نمك‌بیندازید.
▪ همچنین‌ می‌توانید پنیر سفت‌ را درون‌دوغ‌، خیس‌ كنید.
▪ پنیری‌ را كه‌ كپك‌ زده‌ است‌ دور نریزید بلكه‌آن‌ را درون‌ ظرف‌ در داری‌ قرار دهید، چند حبه‌قند در آن‌ بیندازید و سپس‌ در ظرف‌ را بگذارید بااین‌ كار كپكها از پنیر جدا شده‌ و سراغ‌ قندمی‌روند. سپس‌ در ظرف‌ را برداشته‌، پنیر را میل‌كنید و حبه‌ قندها را بیرون‌ بیندازید.
▪ چنانچه‌ برای‌ تهیه‌ بعضی‌ از غذاها مانند پیتزابه‌ پنیر رنده‌ شده‌ نیاز دارید قبل‌ از رنده‌ كردن‌پنیر، اندكی‌ روغن‌ روی‌ رنده‌ بمالید، به‌ این‌ ترتیب‌پنیر به‌ رنده‌ نخواهد چسبید و به‌ آسانی‌ شسته‌خواهد شد.
▪ اگر می‌خواهید پنیر دیر فاسد شود همیشه‌آن‌ را در ماست‌ یا آب‌ ماست‌ بیندازید.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: نگهداری‌ پنیر،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:17 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :