تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
گره در کمر یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل کنترل کمر جلو یقه خرگوشی پیراهن مردانه یقه انگلیسی ساده بلوز یقه هفت با برش کرستی آستین انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه آمریکایی ایستاده یقه مردانه پایه جدا دوخت زیپ یقه شال جدا ساده الگوی پشت شلوار یقه دراپه یقه فرنچی شلوار(الگوی جلو) یقه آمریکایی مایو انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه انگلیسی سرخود انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه انگلیسی کتی لباس برای نوزاد اندازه گیری لازم برای شلوار شلوار حاملگی بالا تنه پشت مدل رگلان شلوار پیژامای پیش بند نوزاد یقه ملوانی یقه ب ب شلوار طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه دلبری ایستاده لایی و انواع آن آستین برای افراد با بازوی چاق یقه شکاری پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه بلیزر با برش عصایی اشکالات اندامی انواع یقه یقه شال سرخود یقه آرشال.انگلیسی سرخود کنترل سرشانه انتقال پنس ها یقه شال جدا بادال نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس انتقال پنس شانه به کمر کیمونو ساده کنترل کمر پشت
لینک های مفید

چگونه‌ سویا را خوش‌ طعم‌ كنیم‌؟

در ابتدا باید سویا را در داخل‌ آبی‌ كه‌ جوشیده‌است‌ بریزید و بعد از مدتی‌ آن‌ را آبكش‌ كنیم‌ وبعد می‌توانیم‌ آن‌ را با موادی‌ نظیر زعفران‌ فلفل‌ ونمك‌ خوش‌ طعم‌ كرده‌ و تفت‌ دهیم‌ به‌ این‌ ترتیب‌می‌توانید در اكثر غذاها و خوراكها به‌ جای‌ گوشت‌از سویا استفاده‌ كنیم‌، زیرا هم‌ یك‌ پروتئین‌ گیاهی‌و هم‌ از نظر سلامتی‌ حائز اهمیت‌ است‌ و هم‌ از نظرهزینه‌ مقرون‌ به‌ صرفه‌ است‌.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: چگونه‌ سویا را خوش‌ طعم‌ كنیم‌؟،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 07:08 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :