تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه آرشال.انگلیسی سرخود یقه شکاری یقه شال جدا ساده یقه ملوانی یقه شال جدا بادال الگوی پشت شلوار یقه فرنچی پیراهن مردانه مایو نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس یقه آمریکایی کنترل کمر جلو یقه مردانه پایه جدا بلوز یقه هفت با برش کرستی لباس برای نوزاد شلوار اشکالات اندامی انواع یقه یقه انگلیسی ساده مدل رگلان انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن شلوار(الگوی جلو) لایی و انواع آن اندازه گیری لازم برای شلوار دوخت زیپ کیمونو ساده یقه دراپه یقه آمریکایی ایستاده طرز وصل کردن آستین به بالا تنه پیش بند نوزاد کنترل سرشانه یقه انگلیسی سرخود آستین کنترل کمر پشت انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین شلوار پیژامای یقه شال سرخود آستین برای افراد با بازوی چاق انتقال پنس شانه به کمر پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه بلیزر با برش عصایی انتقال پنس ها انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه انگلیسی کتی یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل بالا تنه پشت گره در کمر یقه ب ب شلوار حاملگی یقه خرگوشی یقه دلبری ایستاده
لینک های مفید

چگونه‌ سویا را خوش‌ طعم‌ كنیم‌؟

در ابتدا باید سویا را در داخل‌ آبی‌ كه‌ جوشیده‌است‌ بریزید و بعد از مدتی‌ آن‌ را آبكش‌ كنیم‌ وبعد می‌توانیم‌ آن‌ را با موادی‌ نظیر زعفران‌ فلفل‌ ونمك‌ خوش‌ طعم‌ كرده‌ و تفت‌ دهیم‌ به‌ این‌ ترتیب‌می‌توانید در اكثر غذاها و خوراكها به‌ جای‌ گوشت‌از سویا استفاده‌ كنیم‌، زیرا هم‌ یك‌ پروتئین‌ گیاهی‌و هم‌ از نظر سلامتی‌ حائز اهمیت‌ است‌ و هم‌ از نظرهزینه‌ مقرون‌ به‌ صرفه‌ است‌.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: چگونه‌ سویا را خوش‌ طعم‌ كنیم‌؟،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:08 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :