تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه دلبری ایستاده کنترل کمر جلو شلوار حاملگی الگوی پشت شلوار یقه ب ب یقه بلیزر با برش عصایی یقه خرگوشی یقه شال جدا بادال یقه فرنچی یقه شال سرخود پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) مدل رگلان پیراهن مردانه یقه شکاری بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه انگلیسی سرخود شلوار(الگوی جلو) کیمونو ساده لایی و انواع آن لباس برای نوزاد گره در کمر پیش بند نوزاد کنترل کمر پشت یقه آمریکایی یقه مردانه پایه جدا یقه انگلیسی ساده انتقال پنس شانه به کمر شلوار یقه ملوانی انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه انگلیسی کتی انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین انتقال پنس ها یقه آمریکایی ایستاده اندازه گیری لازم برای شلوار نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس آستین برای افراد با بازوی چاق اشکالات اندامی انواع یقه بالا تنه پشت آستین شلوار پیژامای کنترل سرشانه دوخت زیپ انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه آرشال.انگلیسی سرخود مایو طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه دراپه یقه شال جدا ساده
لینک های مفید

 ته چین

 ۱)‌اولین نكته‌ای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغ‌ها را با آب كم و كمی ادویه آب‌پز كنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش كرده و به مایه ته‌چین اضافه كنید. مرغ‌ها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای دریافت كالری اضافی فراهم می‌كنید.
۲)‌در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می‌شود. به شما توصیه می‌كنیم كه ماست كم‌چرب در تهیه این غذا به كار ببرید.
۳) این غذا را در فر تهیه كنید تا از این طریق میزان روغن مصرفی كه برای سرخ‌كردن استفاده می‌شود، كاسته شود. حتی اگر خواستید از روغن برای سرخ‌كردن استفاده كنید (البته در ته ظرف) از روغن مایع مخصوص سرخ‌كردن یا روغنی كه نقطه دود بالایی دارد، استفاده كنید اما همین روغن را نیز به میزان كم به غذایتان اضافه كنید.
۴)‌برنج یكی از اجزای اصلی تشكیل‌دهنده این غذاست. توصیه ما به شما این است كه برنج‌تان را از نوع رژیمی انتخاب كنید تا از میزان كالری كه با خوردن این غذا به شما می‌رسد، كم شود.
۵)‌به همراه این غذا از سالاد و سبزی‌خوردن استفاده كنید تا وعده غذایی شما كامل شود و همه گروه‌های غذایی در این وعده به چشم بخورد. به‌علاوه، به‌عنوان نوشیدنی در این غذا از دوغ استفاده كنید اما دوغ بدون گاز و كم‌نمك.
۶)‌خیلی‌ها برای خوش‌عطركردن این غذا به آن كره و یا روغن حیوانی اضافه می‌كنند. اگر افرادی كه این غذا را میل می‌كنند از گروه سنی بچه‌ها، جوانان و یا افراد لاغراندام هستند، حضور این ماده غذایی مانعی ندارد اما اگر میانسال و یا سالمند هستند، تا جایی كه امكان دارد از این نوع روغن‌ها به غذایتان ندهید. این غذا آن‌قدر خوشمزه هست كه نیاز به افزودن این نوع روغن‌ها نباشد.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: ته چین،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:05 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :