تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه خرگوشی کنترل کمر جلو یقه مردانه پایه جدا آستین برای افراد با بازوی چاق انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن مدل رگلان دوخت زیپ پیراهن مردانه اندازه گیری لازم برای شلوار یقه دلبری ایستاده یقه فرنچی یقه آمریکایی گره در کمر یقه شال جدا بادال نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس یقه شال سرخود انتقال پنس شانه به کمر انتقال پنس ها اشکالات اندامی انواع یقه شلوار آستین یقه ب ب انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین لباس برای نوزاد الگوی پشت شلوار یقه بلیزر با برش عصایی شلوار پیژامای لایی و انواع آن یقه انگلیسی کتی یقه انگلیسی سرخود یقه انگلیسی ساده بالا تنه پشت یقه آمریکایی ایستاده پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) پیش بند نوزاد یقه آرشال.انگلیسی سرخود کنترل کمر پشت یقه شال جدا ساده شلوار(الگوی جلو) کیمونو ساده بلوز یقه هفت با برش کرستی انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه شکاری کنترل سرشانه مایو یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه ملوانی شلوار حاملگی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه دراپه
لینک های مفید

 نکاتی درباره ترشی

ظرفی را که در آن ترشی می اندازید باید از شیشه ضخیم باشد و در ظرف هم محکم بسته شود.شیشه ها را لب به لب پر نکنید، سر ظرف حدود دو سانتیمتر خالی باشد. قبل از بستن در ظرف اطراف لبه آن را به دقت تمیز کنید. شیشه باید به دقت شسته و خشک شود.
بعد از اتمام کار در ظرف را محکم ببندید و بعد شیشه ها را در جای خنک، خشک و تاریک «ترجیحاً یخچال» نگهداری کنید.سیر به ترشی عطر و طعم خاصی می دهد ولی کسانی که سیر دوست ندارند یا از بوی آن وحشت دارند می توانند ترشی ها را با پودر سیر درست کنند یا اینکه اصلاً سیر به کار نبرند.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: نکاتی درباره ترشی،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:00 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :