تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
انتقال پنس ها یقه شال سرخود انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین لایی و انواع آن پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه ملوانی یقه انگلیسی سرخود یقه بلیزر با برش عصایی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه پیش بند نوزاد کنترل کمر پشت یقه مردانه پایه جدا آستین برای افراد با بازوی چاق یقه انگلیسی کتی کنترل سرشانه یقه آمریکایی یقه آمریکایی ایستاده شلوار(الگوی جلو) شلوار یقه دلبری ایستاده پیراهن مردانه یقه فرنچی یقه ب ب انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن کیمونو ساده گره در کمر بالا تنه پشت یقه دراپه یقه خرگوشی آستین یقه آرشال.انگلیسی سرخود الگوی پشت شلوار یقه انگلیسی ساده یقه شال جدا ساده لباس برای نوزاد بلوز یقه هفت با برش کرستی شلوار پیژامای انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو اشکالات اندامی انواع یقه مایو یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل کنترل کمر جلو اندازه گیری لازم برای شلوار شلوار حاملگی یقه شال جدا بادال نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس انتقال پنس شانه به کمر یقه شکاری دوخت زیپ مدل رگلان
لینک های مفید

 نکاتی درباره ترشی

ظرفی را که در آن ترشی می اندازید باید از شیشه ضخیم باشد و در ظرف هم محکم بسته شود.شیشه ها را لب به لب پر نکنید، سر ظرف حدود دو سانتیمتر خالی باشد. قبل از بستن در ظرف اطراف لبه آن را به دقت تمیز کنید. شیشه باید به دقت شسته و خشک شود.
بعد از اتمام کار در ظرف را محکم ببندید و بعد شیشه ها را در جای خنک، خشک و تاریک «ترجیحاً یخچال» نگهداری کنید.سیر به ترشی عطر و طعم خاصی می دهد ولی کسانی که سیر دوست ندارند یا از بوی آن وحشت دارند می توانند ترشی ها را با پودر سیر درست کنند یا اینکه اصلاً سیر به کار نبرند.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: نکاتی درباره ترشی،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:00 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :