تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس یقه انگلیسی ساده یقه خرگوشی آستین برای افراد با بازوی چاق انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه ب ب کنترل کمر جلو یقه شال جدا بادال آستین اندازه گیری لازم برای شلوار کنترل سرشانه یقه شکاری دوخت زیپ مایو انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه انگلیسی سرخود یقه فرنچی مدل رگلان گره در کمر یقه آمریکایی ایستاده یقه انگلیسی کتی الگوی پشت شلوار پیراهن مردانه شلوار پیژامای انتقال پنس ها انتقال پنس شانه به کمر شلوار حاملگی پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) پیش بند نوزاد یقه شال سرخود یقه آرشال.انگلیسی سرخود کیمونو ساده اشکالات اندامی انواع یقه یقه بلیزر با برش عصایی بالا تنه پشت یقه شال جدا ساده یقه دراپه یقه دلبری ایستاده لایی و انواع آن یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل شلوار انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه آمریکایی لباس برای نوزاد بلوز یقه هفت با برش کرستی شلوار(الگوی جلو) یقه مردانه پایه جدا یقه ملوانی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه کنترل کمر پشت
لینک های مفید

 نکاتی درباره سیب زمینی

  ● جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی
اگر می خواهید هنگام پختن، سیب زمینی شما ترک نخورد، قبل از پختن قدری کره یا روغـــــــــــن روی سیب زمینی بمالید. با این کار نه تنها سیب زمینی ترک نمی خورد، بلکه طعم بهتری هم پیدا می کند.
● رفع پوسیدگی سیب زمینی
اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می یابند.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: نکاتی درباره سیب زمینی،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 05:57 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :