تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
شلوار پیژامای یقه انگلیسی ساده دوخت زیپ پیراهن مردانه آستین لایی و انواع آن یقه آمریکایی اندازه گیری لازم برای شلوار یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه انگلیسی کتی مایو آستین برای افراد با بازوی چاق یقه ب ب نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس یقه شال جدا بادال یقه فرنچی الگوی پشت شلوار انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین کنترل کمر پشت انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو مدل رگلان پیش بند نوزاد یقه دراپه یقه مردانه پایه جدا بالا تنه پشت لباس برای نوزاد کیمونو ساده یقه انگلیسی سرخود یقه شال سرخود اشکالات اندامی انواع یقه یقه ملوانی گره در کمر یقه شال جدا ساده یقه آرشال.انگلیسی سرخود شلوار(الگوی جلو) بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه بلیزر با برش عصایی یقه شکاری کنترل سرشانه شلوار یقه آمریکایی ایستاده یقه دلبری ایستاده طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه خرگوشی پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) کنترل کمر جلو انتقال پنس شانه به کمر شلوار حاملگی انتقال پنس ها
لینک های مفید

چند نكته غذایی

● از بین بردن بوی غذا:
چنانچه خانه شما از بوی غذا پر شده (به خصوص وقتی قرار است میهمان نیز داشته باشید!) از دود اسپند و یا دود خاكشیر استفاده كنید. با دود كردن دارچین هم می توانید بوی غذا را كاملاً از بین ببرید.
● رب گوجه فرنگی
۱) متأسفانه بسیاری از خانم ها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آن ها قرمزتر شود، در صورتی كه این عمل كاملاً اشتباه است، چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است. در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
۲) برای این كه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
۳) روی ظرف رب، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند.
● نمكپاش
برای این كه نمك راحت تر از نمك پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشك درون نمك پاش بریزید.
● زودپز
همیشه در نظر داشته باشید كه نباید روی زودپزی كه تازه خاموش كرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناك است و هم این كار سبب می شود، زودپز به دیرپز بدل شود و دیگر غذا را زود نپزد!
● گوش ماهی در كتری
كافی است چند دانه گوش ماهی در كتری یا سماور قرار دهید، تا آهك موجود در آب را جذب كند.
● سویا در برنامه غذایی
ابتدا ۵۰۰ گرم سویا را درون آب بخیسانید. پس از چند ساعت آن ها را چرخ كنید. سپس با یك كیلوگرم گوشت چرخ كرده مخلوط كنید. (گرچه عده ای بنا به دلایلی مخالف مخلوط كردن سویا با گوشت هستند) حال آن ها را بسته بندی كنید و داخل فریزر قرار دهید. با این كار سویا طعم گوشت چرخ كرده را به خود می گیرد و با این كار در خرج خانه هم كمك شایانی كرده اید.
● بریدن پنیر
بریدن پنیر كار به ظاهر آسانی است، اما خود شما بارها با بریدن آن مشكل داشته اید. یك راه آن است كه از كارد كند استفاده كنید. یك راه دیگر این كه كارد را كمی گرم كنید و سپس پنیر را برش دهید. چنانچه بخواهید می توانید از نخ عمامه هم استفاده كنید.
● راه حل عسل شكرك زده
اگر عسل شما سفت شده و در ضمن شكرك زده (سفیدرنگ شده) و دیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل را در دیزی یا ظرفی كه در آن محكم بسته می شود بریزید، به صورتی كه آب داخل آن نشود حال ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید. اگر فكر می كنید كه ظرف عسل وارونه می شود یا تكان می خورد، یك جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن كنید تا آب جوش بیاید. مطمئن باشید عسل به حالت اولیه بر خواهد گشت.
● جلوگیری از وارفتن كوفته
چنانچه قرار است كوفته بپزید و می خواهید كوفته هایتان در آب از هم نپاشد، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیفزایید و حرارت آتش را زیاد كنید.
● اگر غذایتان تند شد
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و تند شده است، چند دقیقه قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید، آب یك عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید، به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
● پخت بهتر ماكارونی
۱) چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماكارونی در حال جوشیدن بریزید.
۲) چند قاشق آبلیمو به مایه ماكارونی بیفزایید تا ماكارونی شما لذیذتر شود.
● خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو
برای بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمرهندی مخلوط با آب استفاده كنید.
● كوكو سبزی خوشمزه می شود
اگر مواد كوكو سبزی را آماده كرده اید، دست نگهدارید و كمی هم گردوی خرد شده و زرشك به آن اضافه كنید، كوكوی شما بسیار خوش خور و خوش طعم خواهد شد.
● ته دیگ خوشمزه
اگر برای ته دیگ از نان لواش استفاده می كنید بعد از روغن كمی شوید بپاشید، بعد نان را قرار دهید، بی تردید به مذاقتان خوش خواهد آمد.
● ماهی با وانیل
برای رفع بوی ماهی به هنگام سرخ كردن كمی وانیل به نمك مورد استفاده برای ماهی اضافه كنید.
● تنوع در ته دیگ
برای تنوع در ته دیگ از مواد دیگری هم می توان استفاده كرد: كدو حلوایی، برگ های ضخیم كاهو، اسفناج (برای باقلاپلو و سبزی پلو).




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: چند نكته غذایی،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:53 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :