تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه مردانه پایه جدا انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه خرگوشی یقه شال جدا بادال یقه آمریکایی لباس برای نوزاد آستین برای افراد با بازوی چاق آستین کنترل کمر جلو شلوار پیژامای یقه فرنچی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه شال سرخود یقه شال جدا ساده انتقال پنس شانه به کمر یقه شکاری یقه ب ب کنترل کمر پشت پیش بند نوزاد الگوی پشت شلوار کنترل سرشانه بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه آمریکایی ایستاده یقه آرشال.انگلیسی سرخود مایو پیراهن مردانه انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس اندازه گیری لازم برای شلوار یقه ملوانی یقه بلیزر با برش عصایی کیمونو ساده انتقال پنس ها بالا تنه پشت شلوار یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل اشکالات اندامی انواع یقه لایی و انواع آن دوخت زیپ یقه دلبری ایستاده شلوار حاملگی گره در کمر شلوار(الگوی جلو) یقه انگلیسی ساده انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه انگلیسی سرخود یقه انگلیسی کتی مدل رگلان یقه دراپه
لینک های مفید

 سرآشپز پاسخ می دهد
 

●طرز تهیه سس قارچ و گوجه چگونه است؟
نیم كیلو گوجه فرنگی را خرد كرده و همراه با سبزی های معطر و یك حبه سیر و نمك و فلفل روی حرارت ۱۵دقیقه بجوشانید، سپس قارچ ها را ریز خرد كرده و كمی تفت دهید، در این فاصله مواد پخته شده، آن را در صافی بریزید و با پشت قاشق به آن فشار داده و سس را روی قارچ ها ریخته تا ۵ دقیقه بجوشد.
‌●برای تهیه خورش فسنجان چه مقدار رب انار بریزیم بهتر است؟
شما باید ۵۰ گرم كره را با ۳ قاشق غذاخوری آرد تفت داده، اگر نیم كیلو رب انار غلیظ بریزید، خورش شما خوشمزه می شود، ضمن این كه شكر را به میزان دلخواه در آن باید ریخت




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: سرآشپز پاسخ می دهد، سوفله سبزیجات، تارت قارچ و پیاز، سوفله موز، تارت تره فرنگی و پیاز، سوفله پنیر، سوفله ژامبون، سوفله بادنجان، سوفله مرغ یا ماهی، سوفله قارچ، سوفله سیب زمینی، سوفله سبزی و گل کلم، سوفله اسفناج با ژامبون، فوندو، فوندوی گوجه فرنگی، فوندو ترشک، فوندو بورگی ینون، سوفله شکلاتی، سوفله میوه جات، سوفله کدو بادمجان، شاورمای مرغ در فر، سوفله مرغ و قارچ، نکاتی برای انواع سوفله، غذای فرنگی، غذاهای افغانی، غذاهای عربی، آشپزی چینی، آشپزی هندی، آشپزی ژاپنی، آشپزی جواهری در قصر (کره ای)، ظروف قابل استفاده در ماکروفر، نان گردویی با مایکروفر، راتاکو، کباب میگو، کمپوت هلو با مایکروفر، کمپوت سیب با مایکروفر، کمپوت زرد آلو با مایکروفر، کمپوت آلبالو با مایکروفر، پیاز داغ با مایکروفر، پوره سیب زمینی با مایکروفر، فرنی با مایکروفر، شیر برنج با مایکروفر، گراتن سیب زمینی با مایکروفر، لازانیا با مایکروفر، دلمه گوجه فرنگی با مایکروفر، دلمه فلفل سبز با مایکروفر، اسپاگتی با مایکروفر، پای پوره سیب زمینی با مایکروفر، کباب تابه ای با مایکروفر، همبرگر با مایکروفر، میگو و سس با مایکروفر، خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر، طبخ ساده مرغ با مایکروفر، طبخ ماهی با مایکروفر، سس خامه با مایکروفر، سس گوجه فرنگی با مایکروفر، سس سفید با مایکروفر، نکات مهم در تهیه سس با مایکروفر، چلوی ساده با مایکروفر، خورش قارچ با مایکروفر، فسنجان با مایکروفر، سوپ قارچ با مایکروفر، پتاژ جو یا برنج با مایکروفر، سوپ سبزی با ماکروفر، کوکو سبزی با ماکروفر، املت قارچ با مایکروفر، نیمرو با مایکروفر، خاگینه با مایکرو فر، نکات برای طخ غذا با مایکروفر، ته چین مرغ با مایکروویو، عدس پلو با مایكروویو، استامبولی پلو با مایكروویو، مزایای پخت با مایكروویو، خورش فسنجان با مایكروویو، گراتن بروکلی، گراتن مرغ، گراتن باقلا و سیب زمینی، بیف و کدو، طرز تهیه استیک، گراتن پاستا و مرغ، ذرت تامالس، باچانگای گوشت، کراکر شوید، ریسوتو با سس گوجه ‌فرنگی و فیله مرغ، اشترودل، سیب زمینی تنوری با سس، موسکا، نان ناپلی، شیشلیک ایتالیایی، تورندو با سس ترخون و گشنیز، پانساروتی، كالزون مرغ و گوشت، دلمه کباب، گراتن سیب ‌زمینی و ژامبون، کوسا با للین، هوته فر کاسه، گول بورگ با گوشت، گراتن قارچ، گالت كوچک با قارچ، كرپ اسفناج، كراكر بادام، قارچ و بریوش، فیله لیمو لهستانی، رولت پنیر، رول های فانتزی، راتاتوی - خوراک سبزیجات فرانسوی، خوراک مرغ فرانسوی با سس پرتقال، ترتیلا، تاکو - مکزیکی، پلوی قالبی فرانسوی، پاكورا، پاستا با سس آلفردو مرغ، بیف استرو گانوف -، بنیه میگو ( پفی ) با سس تارتار، بنیه مرغ، گل کلم، پیاز، برد فیش، کوپ پیاز و سیب زمینی، کرواسان ژامبون مرغ، کتف مرغ با سس عسل، کباب ایسلیم، مرغ کیو - روسیه، گالانین، رشته پلو فرنگی، پیراشکی پیتزا، بیف استروگانف -، ایگرول - چینی، کانلوئی با قارچ و اسفناج، نان سمیت - ترکیه، نان با پنیر و پیازچه، بورک با خمیر یوفکا، رول کدو و بادمجان، املت تایلندی، خوراک میگو ایتالیایی، کاری گوشت بره با سبزیجات، پوره ی کام چوری، مرغ سوخاری، ماروکا، کروکت برنج، سیب زمینی تنوری اگلیسی، رولت سبزیجات، سوپ پیاز فرانسوی، آبولابولا، راتاتویی دونفره، کروکت سیب زمینی، غذای ایتالیایی، بیف، رولت گوشت با قارچ، اسکالوپ بوقلمون تایلندی، خوراک كرادو، خوراك لازانیا ایتالیایی، كالزونه ( غذای ایتالیایی )، سوپ اسپانیائی، کوکوی اسپاگتی (ایتالیایی)، چیپس قارچ، پاستیتسو ( یك نوع غذای یونانی)، تاریخچه پیتزا، پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی)، اسپانیش پلیت، سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی، خوراك ایتالیایی با مرغ و زیتون، صبحانه سوئیسی، استیک کوردن بلوی فرانسوی، ذرت مكزیكی، پلوی سنتی لیموزین ( فرانسه)، خوراك بامیه در سواحل مدیترانه، پلو مكزیكی، سوپ لوبیا چیتی (مكزیك )، پای بروکلی ( آلمان)، سوپ خامه‌ای اسفناج ( مجارستان )، كوكوی سبزی‌های زمستانی ( ایتالیا )، خوراک بادنجان ( ایتالیا )، سالاد مرغ و فلفل( مكزیك)، رتی فیله( فرانسه )، دراچنا (غذای‌ روسی‌)، بوریتو با مرغ و برنج ( مکزیک )، سوپ قارچ با خامه و پنیر ( ایتالیا )، خوراک گوشت و قارچ ( ایتالیا )، پاستا با سس(ایتالیا )، مرغ (ایتالیا)، قارچ سوخاری فلورانسی ( ایتالیا )، فریتاتا کدو و پپرونی ( ایتالیا )، سالاد سیب زمینی ( ایتالیا)، املت ( فرانسه )، چیکن آلاکینگ ( فرانسه)، ساق پر شده مرغ (کانادایی)، خوراک مرغ و بیسکوییت، کوفته تخم مرغی، ساندویچ چوبی، دسر موز و کره بادام زمینی، توپک شکلاتی، سالاد میوه ای برای کودک، سوپ کودک، کته شوید، پنکیک کودک، تغذیه شیرخواران از، تا، ماهگی، فرنی سیب، ساندویچ مرغ با مایونز، تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون، ساندویچ خوشمزه براى مدرسه، سمبوسه پنیر بچه ها، کرم شوکولاتی ساده برای بچه ها، کاپ کیک کودکان(cup cake)، بستنی یخی با طعم تمشک، پیتزا به شکل ساعت، پن کیک، نان تخم مرغی به شکل پروانه، ماکارونی سس دار با کالباس ساده، خوراک گل کلم پنیری، خوراک ماهی پنیری، خوراک گوشت بره، بریانی گوشت و پوره سیب زمینی، بیسکویت ساه (نان شیرینی های قالبی)، کیک های کوچک قالبی (کیک یزدی)، نان تخم مرغی انگشتی، نان شکلاتی انگشتی، دسر وانیلی، دسر شکلاتی، مخلوط ماهی، پای ماهی پنیری، خوراک مخصوص کودک، خوراک گوشت مرغ و کرفس، خوراک گوشت بره با گرد پاپریکا، غذاهای انگشتی، دسر هلو، دسر میوه ای، کرم سیب و پرتقال، کجری کودکانه، خوراک گوشت بره و سیب، خوراک گوشت بره و لوبیا سبز، خوراک گوشت بره و عدس، خوراک گوشت بره وسبزیجات، خوراک هویج و گوشت آب پز، انتخاب صندلی غذا خوری برای کودک، پور? سالاد میوه ای، خوراک سیب، پای ماهی، ماهی قزل آلا و کدو سبز خوش مزه، خوراک مرغ و تره فرنگی، پور? گوشت مرغ و زردک، خوراک هویج و ذرت شیرین، مخلوط زردک و گل کلم، ریساتوی فلفل دلمه ای قرمز، پور? هویج، عدس قرمز و گشنیز، معجون سبزیجات، محصول پاییزی، گرم کردن غذا کودک، پور? میوه ها، پور? سبزیجات، کشک بادمجان، سبزی پلو میگو، اناربیج، مجور کدو، پلو چکدرمه، آش کلم برگ و هویج، بز قورمه، بادنجان پلو، کویی تره، نان اردک، مکش، شش انداز، میرزا قاسمی با گردو، یتیمچه، گمج کباب، فسنجان بادنجان (تیل قاتق)، کدو ترشک، اشکنه سیب زمینی، کال کباب گیلان، نرگسی اسفناج، اشگنه رب انار، تره اسفناج، قلیه سیر، یخنی، اشگنه، چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)، کشمش پلو اردبیلی، شـله مشهـدی، خوراک شوربا، آش کله جوش ارومیه، گوشت محلی با کته معطر کاشان، کله ‌جوشک یا کلک سوز، کوفته کرمانی، مسمی بادمجان، نان روغنی تبریز، لاکو نان - گیلان، کوفته گشنیز شیرازی، کمه جوش - سبزوار، طباخ روحو، شامی هویج - قم، دو پیاز آلو - شیرازی، کدوبره - غذای مازندرانی، چلو گوشت سمنانی، آش کارن شیراز، باسترمه - غذای ترکمنی، کوفته ریزه گوشت شتر - شیرازی، خورش سلک ( مخصوص استان گلستان )، مانی پلو ( غذای دامغانی )، مرغ شكم پر مازندرانی، تتالی (اراکی)، وابیشگای بادمجان تبریز، پنیر برشته شمالی، آبگوشت فلفل همدان، دُوری بادمجان، بادمجان فنری تند، خوراک لوبیا چیتی، بادمجان شکم پر - شكم پاره، عدسی تبریزی، خوراک لوبیا سبز، تاس كباب، دیزی، کشک کدو (کرمان)، کدو بره (مازندرانی)، کوکوی لوبیا سبز تبریزی، بریانی اصفهان، غذاهای ترکمنی، گشنیز کباب، شومی کوو [شامی کباب] ( لرستان )، سوپ فرمی یر ( روستایی )، خورش خلال کرمانشاه، توپی پلو برای، نفر، قلیه دزفولی، قیمه نسار ( قزوین )، کوبیده مرغ، بریانی مرغ با ماست، خورش قورمه سبزی با سینه مرغ، ماهی گردپیچ ( گیلان )، آش غوره ( سنندج )، ماهی شکم گرفته،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 05:43 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :