تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه مردانه پایه جدا شلوار پیژامای کنترل سرشانه یقه ملوانی یقه بلیزر با برش عصایی یقه فرنچی انتقال پنس شانه به کمر یقه انگلیسی ساده نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس یقه آرشال.انگلیسی سرخود یقه انگلیسی سرخود انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن آستین برای افراد با بازوی چاق یقه شال جدا ساده مدل رگلان انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین کنترل کمر پشت بالا تنه پشت انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه شکاری گره در کمر دوخت زیپ آستین یقه شال سرخود مایو طرز وصل کردن آستین به بالا تنه یقه دلبری ایستاده یقه آمریکایی یقه خرگوشی انتقال پنس ها کیمونو ساده اشکالات اندامی انواع یقه اندازه گیری لازم برای شلوار لباس برای نوزاد پیراهن مردانه بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه انگلیسی کتی شلوار حاملگی یقه آمریکایی ایستاده شلوار(الگوی جلو) کنترل کمر جلو یقه شال جدا بادال یقه دراپه پیش بند نوزاد پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) الگوی پشت شلوار شلوار لایی و انواع آن یقه ب ب
لینک های مفید

پوست كندن باقالا

راه اول: باقالای درسته را برداشته و با كارد از بالا تا پایین به روی باقالا بكشید . با فشار مختصری مغز باقلا بیرون خواهد پرید.
راه دوم: برای جدا كردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن كمی نمك بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست آن را جدا كنید.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: پوست كندن باقالا،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 05:35 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :