تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
پیراهن مردانه پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه فرنچی یقه شال سرخود دوخت زیپ یقه انگلیسی ساده مایو یقه انگلیسی سرخود یقه دلبری ایستاده بلوز یقه هفت با برش کرستی یقه خرگوشی کنترل سرشانه یقه مردانه پایه جدا آستین اشکالات اندامی انواع یقه یقه شکاری شلوار(الگوی جلو) انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین پیش بند نوزاد یقه انگلیسی کتی نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس اندازه گیری لازم برای شلوار یقه دراپه لایی و انواع آن یقه آمریکایی الگوی پشت شلوار کنترل کمر پشت طرز وصل کردن آستین به بالا تنه لباس برای نوزاد انتقال پنس شانه به کمر انتقال پنس ها بالا تنه پشت یقه ب ب یقه بلیزر با برش عصایی یقه آمریکایی ایستاده یقه شال جدا ساده گره در کمر یقه شال جدا بادال شلوار حاملگی یقه آرشال.انگلیسی سرخود شلوار آستین برای افراد با بازوی چاق کیمونو ساده شلوار پیژامای کنترل کمر جلو انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن یقه ملوانی مدل رگلان
لینک های مفید

 از بین بردن بوی كلم

_ وقتی هر نوع كلم را درون ظرفی گذاشته و خیال دارید آن را بپزید، قبل از آنكه در ظرف را بگذارید، یك ورقه نان خشك روی كلم قرار دهید. بوی كلم را خواهد گرفت. البته پس از پخته شدن باید تكه‌های نان را برداشت.
_ برای كاهش بوی نامطبوع كلم به هنگام طبخ، یك فنجان كوچك سركه را روی چراغ خوراك‌پزی بگذارید.
_ روش دیگر برای از بین بردن بوی كلم یا گل‌كلم آن است كه هنگام پختن، اندكی آبلیمو به آن بیفزایید.
_ یكی دو تكه نان بیات داخل آبی كه كلم در آن می‌‌پزد، بیندازید و پس از طبخ، نان را از سطح آب و از داخل كف خارج سازید.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: از بین بردن بوی كلم،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 05:29 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :