تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
یقه آمریکایی انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) یقه آرشال.انگلیسی سرخود اشکالات اندامی انواع یقه یقه آمریکایی ایستاده یقه ب ب انتقال پنس شانه به کمر بالا تنه پشت لباس برای نوزاد یقه دراپه یقه بلیزر با برش عصایی شلوار حاملگی گره در کمر انتقال پنس ها شلوار پیژامای کنترل کمر جلو مدل رگلان یقه خرگوشی آستین یقه انگلیسی سرخود کیمونو ساده یقه شال جدا بادال اندازه گیری لازم برای شلوار لایی و انواع آن کنترل سرشانه آستین برای افراد با بازوی چاق نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس الگوی پشت شلوار یقه دلبری ایستاده شلوار(الگوی جلو) یقه شکاری یقه فرنچی پیش بند نوزاد یقه شال سرخود بلوز یقه هفت با برش کرستی دوخت زیپ مایو یقه انگلیسی ساده شلوار پیراهن مردانه یقه مردانه پایه جدا یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه انگلیسی کتی انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه ملوانی طرز وصل کردن آستین به بالا تنه انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو یقه شال جدا ساده کنترل کمر پشت
لینک های مفید

 از بین بردن بوی كلم

_ وقتی هر نوع كلم را درون ظرفی گذاشته و خیال دارید آن را بپزید، قبل از آنكه در ظرف را بگذارید، یك ورقه نان خشك روی كلم قرار دهید. بوی كلم را خواهد گرفت. البته پس از پخته شدن باید تكه‌های نان را برداشت.
_ برای كاهش بوی نامطبوع كلم به هنگام طبخ، یك فنجان كوچك سركه را روی چراغ خوراك‌پزی بگذارید.
_ روش دیگر برای از بین بردن بوی كلم یا گل‌كلم آن است كه هنگام پختن، اندكی آبلیمو به آن بیفزایید.
_ یكی دو تكه نان بیات داخل آبی كه كلم در آن می‌‌پزد، بیندازید و پس از طبخ، نان را از سطح آب و از داخل كف خارج سازید.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: از بین بردن بوی كلم،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 06:29 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :