تبلیغات
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله

فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله
فنون و تکنیک ها و نکته های آشپزی+هنری و سلولهای بنیادین، شبیه سازی،نانو تکنولوژی، عکس، مقاله 
نویسندگان
لینک دوستان
ابر برچسب ها
آستین کنترل کمر پشت انتقال پنس شانه از کمر به گوی گردن شلوار(الگوی جلو) انتقال پنس شانه به خط کمر به پهلو اشکالات اندامی انواع یقه یقه خرگوشی یقه انگلیسی سرخود یقه انگلیسی ساده شلوار حاملگی شلوار پیژامای انتقال پنس شانه و کمر به حلقه آستین یقه انگلیسی کتی یقه مردانه پایه جدا کنترل سرشانه کیمونو ساده یقه دلبری ایستاده مدل رگلان لایی و انواع آن یقه آمریکایی ایستاده شلوار یقه آمریکایی بلوز یقه هفت با برش کرستی الگوی پشت شلوار گره در کمر مایو پیراهن مردانه پیراهن حاملگی(یا یقه خشتی) آستین برای افراد با بازوی چاق انتقال پنس ها انتقال پنس شانه به کمر یقه دراپه دوخت زیپ یقه آرشال.انگلیسی سرخود یقه فرنچی نحوه برش زدن و وصل کردن تکه های لباس اندازه گیری لازم برای شلوار طرز وصل کردن آستین به بالا تنه کنترل کمر جلو لباس برای نوزاد یقه بلیزر با برش عصایی یقه شال سرخود یقه مردانه با برگرد در جلو در دو مدل یقه ملوانی یقه شال جدا بادال پیش بند نوزاد یقه شال جدا ساده یقه شکاری بالا تنه پشت یقه ب ب
لینک های مفید

 راهنمای پخت‌وپز صحیح

به‌هنگام تهیه غذاها اغلب با دستکاری بیش از حد و افزودن ادویه‌جات، سس‌های مختلف و چاشنی‌های رنگین و خوشمزه، طعم اصلی غذا را می‌پوشانیم. در یک تغذیه سالم نه تنها در افزودن مخلفات و مواد معطر افراط نمی‌شود، بلکه به روش‌های طبح هر چه سبک‌تر و در بسیار موارد به حفظ طعم اصلی مواد خام اولیه ارجحیت داده می‌شود. در اینجا به نکاتی چند در تهیه خوراکی‌ها می‌توان مدنظر داشت اشاره می‌کنیم:
حتی‌المقدور نباید خارجی‌ترین برگ‌های سبزیجات را از آن‌ها جدا نمود، مگر اینکه واقعاً خراب و بلا استفاده باشند. چون درست همین برگ‌ها سرشار از مواد مغذی‌اند. گیاهانی که ریشه آن‌ها مصرف خوراکی دارد، مثل هویج و سیب‌زمینی را نباید پوست کرد. کافی است آن‌ها را زیر آب جاری و با برس مخصوص سبزیجات، کاملاً شستشو بدهیم و به‌دقت ضدعفونی کنیم. زیرا بیشتر مواد مغذی در پوست متمرکز شده‌اند.
سبزیجات را باید بلافاصله پس از شستشو مصرف کرد. شستشوی قبلی به سرعت باعث از بین رفتن طراوت آن‌ها می‌شود. حتی آماده کردن سبزیجات برای مصرف باید به لحظه آخر موکول نمود. هر چه بیشتر در معرض هوا و نور باشند، با سهولت بیشتری ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند به‌عنوان مثال سبزی‌های سالادی، اگر به‌صورت تمیز و خرد کرده و بسته‌بندی شده خریداری شوند مسلماً آسایش بیشتری به‌همراه خواهد داشت، اما از ویتامین‌ها و مواد مغذی فقیرتر خواهند بود.
مصرف گاه به گاه نباتات و سبزیجات خام مفید است به این دلیل که حرارت طبخ، بخشی از اندوخته ویتامین غلات را نابود می‌سازد (ویتامین C و ویتامین گروه B نسبت به گرما حساس‌ترند) حتی غلات را می‌توان به صورت خام مصرف کرد. برای سهولت مصرف خام می‌توانیم آن‌ها را در آب ولرم شیر یا آب گوشت خیس کنیم. بالعکس موادی هستند که برای خنثی شدن برخی عناصر موجود در آن‌ها، باید حتماً به صورت پخته مصرف شوند. مثل حبوبات، سفیده تخم‌مرغ و سیب‌زمینی، پختن گوشت و ماهی نیز یک تضمین بهداشتی بر علیه رشد و نمو میکروب‌هاست. جهت یک تغذیه سالم کارشناسان پخت با بخار را برای سبزیجات و ماهی، و انواع کوکو و سبزیجات و پخت مستقیم بر روی آتش (کباب کردن) را برای گوشت و ماهی و سبزیجات و نباتات توصیه می‌کنند.قبل از طبخ غذا، نکات زیرا را مورد توجه قرار دهید:
- هرگز گوشت قطعه قطعه شده را در آب خیس نکنید، زیرا این امر موجب از بین رفتن بخشی از موادغذائی آن می‌گردد.
- قسمت‌هائی که دیرپزترند مانند گوشت ران یا سردست را بهتر است جهت چرخ کردن در نظر بگیرید.
- از مصرف بیش از حد روغن خودداری کنید بیشتر از روغن مایع نباتی (مانند روغن ذرت یا آفتابگردان) استفاده کنید.
- از حداقل نمک ممکن استفاده کنید و بیشتر آبغوره و یا لیموی خشک در تهیه غذا استفاده کنید.
- قبل از قرار دادن تخم‌مرغ در آب، پوست روئی آن را به‌خوبی با آب بشوئید.
- جهت شستشوی سبزی آن را برای مدتی طولانی در آب قرار ندهید. برای ضدعفونی کردن آن یک قاشق مرباخوری جوش‌شیرین را در ۴ لیتر آب ریخته و سپس برای مدت ۱۰ دقیقه سبزی‌ها را در آن قرار دهید و سپس مجدداً آن را با آب سرد آبکشی کنید.
- سعی کنید غذاهای مختلف را بیشتر به صورت آب‌پز تهیه کنید و از سرخ کردن آن‌ها بپرهیزید.
سبزی را چگونه خشک کنیم:
اول برگ‌های زرد و پلاسیده سبزی را از ساقه آن جدا کنید و بعد بقیه را خوب بشوئید. سبزی‌ها را به‌صورت دسته درآورده و انتهای آن را با نخ محکم ببندید و در جای گرم و خشک و دور از نور مستقیم آفتاب، به‌صورت واژگونه آویزان کنید. پس از خشک شدن کامل برگ‌های آن‌ها را با دست فشار داده و خرد کنید و در ظروف سربسته نگهداری نمائید. این روش مانع نفوذ گردوغبار به داخل سبزی‌ها شده و رنگ آن نیز سبز باقی می‌ماند.
- آشپزخانه محل پخت‌ و پز و نگهداری موادغذائی است بنابراین رعایت اصول بهداشتی در آن در کیفیت و بهداشت موادغذائی مؤثر است.
- برای جلوگیری از ورود حشرات (مگس، پشه و سوسک) به پنجره‌ها توری نصب کنید.
- برای جلوگیری از انتشار ورود سوسک به آشپزخانه روی مجاری فاضلات (کف شورها) را سمپاشی کنید.
- موادغذائی فاسدشدنی را در یخچال نگهداری کنید.
- سبزیجات را حتماً ضدعفونی کنید.
- اگر زخم باز در بدن (خصوصاً در ناحیه دست) دارید هنگام آشپزی آن را ببندید.
- بهداشت فردی نظیر شستن دست با صابون، کوتاه کردن ناخن‌ها، تمیز نگهداشتن لباس را رعایت کنید.
- هنگام پخت و پز مستقیماً روی موادغذائی عطسه نکنید.
- از وسایلی که خراشیده شده یا زنگ زده برای پخت و پز استفاده نکنید.
- از انبار کردن موادغذائی به مقدار زیاد بپرهیزید.
- موادغذائی انبار شده (مانند پیاز و سیب‌زمینی) را هر چند وقت یکبار کنترل کنید تا در صورت فاسد شدن تعدادی از آن‌ها، بقیه فاسد نشوند.
- برای جلوگیری از انتشار سوسک، زیر کابینت‌ها، یخچال و اجاق را تمیز نگهدارید.
- اگر قصد دارید علیه حشرات سمپاشی کنید ابتدا لوازم آشپزخانه را از آشپزخانه خارج کنید و بعد از سمپاشی محیط آشپزخانه را تا چند ساعت ببندید و سپس کلیه سطوح خصوصاً داخل کابینت‌ها را بشوئید تا از مسمومیت جلوگیری شود.




طبقه بندی: نکته های آشپزی،
برچسب ها: راهنمای پخت‌وپز صحیح، خورش نعنا جعفری و گوجه سبز، خورش مرغ مکزیکی، خورشت فسنجان، خورشت قیمه، قرمه سبزی، خورش خلال کرمانشاهی، خورش بامیه، خورش مرغ ترش (غذای شمالی)، خورش قارچ، خورش کنگر، خورش کرفس، خورشت باقلاقاتق، خورش خلال بادام، متبل با بادنجان، خورش گوجه سبز، خورش كدو بادنجان، خورش قیمه با گوشت چرخ کرده، خورش كاری با ماهی، خورش چاغاله ‌بادام، خورشت میگو ساده، خورش کدو( رژیمی)، خورش آلو، خورش مرغ ساده، خورشت سیب وآلبالو، خورشت‌ آلو با مرغ‌، خورش مهاراجه، خورش رنگین کمان، خورش گل کلم با سیر، نکاتی برای انواع خورش، جعفرى قورمه، خورش مطنجن، خورش ریحان، سیر قلیه گیلانی، خورش ماست به طریق هندی، پاته گوشت و سیب زمینی، پاته چیست؟، پاته سیب زمینی، پاته ماهی، پاته جگر، پاته ی مرغ، پاته كدو و پنیر، پاته گوشت، آش شوربا، آش اسفناج، آش بی بی، ترشی آش، آش گوجه، آش ماست صفا، آش حبوبات جوانه دار، برویشین - برویشین تورش، ئاش ماس، حلیم بادنجان، آش گوجه فرنگی مخصوص، آش گندم، آش گوشت، آش آبادانی، آش گندم شیر، آش هویج و جو همدان، دانستنی های آش، آش ماش، آش شله قلمکار مخصوص، حلیم مرغ، اشکنه شنبلیله، آش ساک، آش ترخینه دوغ، آش بادمجان، آش کاچی، آش شیرازی، آش ماست تبریز، آش بلغور ترکی، آش گوجه فرنگی تبریز، آش ماست سبزوار، آش گوجه‌سبز، دوغا آشی ( آش دوغ آذربایجان)، آش آلـو، آش گوجه فرنگی، آش اماج، آش انـار، آش ترخینه، آش تویگا، آش کشک، آش کدو، آش رشته بیرجندی، آش میوه، آش جایگزین، آش دوغ، آش عدس، آش‌های محلی استان زنجان و گلستان، آش دنــــدونــی، آش شله قلمکار، آش سبزی، آش رشته، آش جو، آش برنج و گشنیز، شولی (یک آش محلی سبک- یزدی)، آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان )، آش ماست، آشپزی سنتی، آش‌ عروس‌، آش‌ گندم‌، آش شلغم، آش آبلیمو، آش زرشک، آبگوشت قنبید، قلیه کلم، آبگوشت لپه، آبگوشت کلم قمری، آبگوشت بادمجان و کشک، آبگوشت کشک، آبگوشت به‌آلو، آبگوشت با آب انار، آبـگوشت نـعنا جـعـفری، آبگوشت مرغ با لپه، آبگوشت بزباش، آبگوشت ساده سنتی، آبگوشت متفاوت، آبگوشت بادنجان، آبگوشت به، آبگوشت هویج، آبگوشت غوره، آبگوشت گندم، آبگوشت روستایی، آبگوشت قورمه سبزی، کله جوش، آبگوشت کرمانی، فیله گوشت بریان، رتی فیله با شیر و هویج، ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر، اشکنه گوجه سبز، اشکنه با رب انار، اشکنه آلبالو، اشکنه، آبگوشت لپه و لیمو عمانی، نکاتی برای آش و آبگوشت، پای گوشت پرتغالی، ریسوتو با فیله گوساله، استیک با سس فلفل، كرپ گوشت و قارچ، پنکیک گوشت، کروکت گوشت مخصوص، استیک شترمرغ با سیر و جعفری، پف طلایی، رولت گوشت و سبزیجات، کرپ گوشت، فیله استیك پیتزایولا، رولت گوشتی، استیک با نعناع و لیمو، قلقلی گوشتی، کله گنجشکی، رولت دورنگ (گوشت و مرغ)، رولت مرغ و گوشت، پای گوشت، استیک فلفلی، خوراک گوشت با تخم مرغ، رولت گوشت و مرغ، كالباس گوشت، فیله استیک پنیر با سبزیجات، رولت گوشتی سه رنگ، خوراك گوچ با گوشت بره -، اسنک گوشت، ژیگو قارچ، رولت گوشت با پنیر، گوشت قلقلی با سبزیجات، استیک با سبزیجات، خوراک رنگی گوشت با برنج، وابیشکه، نان و بریان، خوراک رز بادمجان، خوراك گوشت، خوراك زبان با سس قارچ، حمصی با گوشت، تاس كباب نخود فرنگی، پیده با گوشت، خوراک گوشت با سبزیجات، شنیسل جگر، رول استیک، ژیگو، فیله گوساله گریل شده روی سبزیجات، گوشت بریانی با سبزیجات، استیک آبدار، رُست دنده خانگی، خوراک ماهیچه و سبزیجات، ویمپی - استیک چرخ کرده، نودلز تن ماهی، نودلز گوشت، تورندو با سس قارچ، خوراک گوشت و بروکلی، بیفتک، گولاش، د‌ست پیچ گوشت، تاس‌کباب، میتلف گوشت با سبزیجات، استیک گوشت با سیب زمینی، میتلف با سس گوجه فرنگی، کبّه عربی، فیله بروشه، پارمیجانا استیک، میتلف، گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی، خوراک گُوچ با گوشت بره، خوراک د‌ل و جگر‌«جغوربغور»، بیف Beef، کباب ترکی خانگی، خوراک لوبیا با گوشت، خوراک گوشت و سیب زمینی، خوراک کوفته ریزه، رولت گوشت، بریونی، هزبان گوساله، چیلی گوشت و لوبیا، پیراشکی گوشت، روست بیف مکزیکی، بیفتک گوشت چرخ کرده، رولت گوشت با طعم ایرانی، خوراک گوشت، استیک با سس ذرت، استیک با آوکادو، شنیسل گوشت، مُفَرَکه بالجِزِر، استیك دسته دار، خوراک ماهیچه، شاتو بریان با سس قارچ، استیك شكم پر، بیف استروگانف، خوراك‌ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ و نخود فرنگی‌، خوراك‌ گوشت‌ با برگ‌ كلم‌، بز قرمه، گوشت سرخ شده، گل کلم با گوشت، جگر سیاه سرخ شده، رتی فیله گوساله، موساکا ملیت یونانی، کله پاچه، مغز سوخاری همراه با سبزیجات، رولت گوشت چرخ کرده با قارچ، خوراک زبان گوساله، خوراک گوشت و سبزیجات تند، ران بره، بیف استروگانوف ( فرانسه)، بیف استروگانف ( ایران)، بیف استروگانوف(روسی)، کلوچه گوشت، استیک با پوره فلفل دلمه ای، استیک نعناء، شنسل گوشت با پنیر گودا، ژیگوی بره همراه با سیب زمینی تنوری و گوجه فرنگی، نکاتی برای خوراک گوشتی، چباب، خوراك خمیر و گوشت، رولت گوشت فرانسوی، کروکت گوشت، پوف طلایی، سوشی با گوشت ( ژاپنی )، بیف كورند، سوفله پنیر چدار، سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، سوفله سیب زمینی و قارچ،
[ سه شنبه 23 اسفند 1390 ] [ 05:19 ب.ظ ] [ یعقوب ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

لینک های مفید
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :